Za stylish interijer

Neodoljivi baršun dobio je svoju namjenu i u domu

Toliko je popularan da se od njega sada izrađuje baš sve, od jastuka do brojnih komada namještaja, poput sofa, kreveta, a za njima nimalo ne zaostaju niti dekorativne zavjese od baršuna. Unesite baršun u svoj dom i uživajte u posljednjem trendu.
Kako bi sve bilo u stilu, neka i vaše mirisne svijeće šire ovaj opojni miris.

Mirisna svijeća u limenci Mirjana Mikulec, dm, 28,90 kn

Dnevni boravak ili pak krevet dekorirajte plišanim jastucima u prigodnoj blagdanskoj boji – crvenoj!

Jastuk, Posteljina.hr, 49,95 kn

Za osjećaj topline i mekoće obujte plišane čarape koje možete nositi po kući, ali i uz omiljene vojničke čizme.

Čarape, Oysho, 49,90 kn

Zanimljiv detalj svakako su kozmetičke torbice preštepane teksture u koje će vam stati sve potrebne make-up sitnice.

Kozmetička torbica, Stradivarius, 69,90 kn

Baršunaste pidžame osim što izgledaju jako luksuzno, grijat će vas tijekom hladnih večeri.

Pidžama, Tezenis, gornji dio 185 kn; donji dio, 159 kn

Spavaćica, Yamamay, 309 kn

Na odmet neće biti niti dekica s dva lica, u kombinaciji krzna i baršuna.

Deka, Family – Intertekstil Stanić, 479,92 kn

U popularnoj kombinaciji krzna i baršuna dolaze i neodoljive, trendi papuče u kojima ćete imati mek korak.

Natikače Juicy Couture, Transporter Footwear, 479 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Limitirana make-up kolekcija

Senzualna strana

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići