Za stylish pogled 25% popusta na sve!

Ekskluzivni shopping očekuje vas već ovog petka

Nikako ne propustite najnoviji City Boutique, odnosno odličan shopping 17. svibnja u Optici Anda u City Centeru one East, West i Split jer vas očekuju popusti od 25 % na cjelokupan asortiman dioptrijskih i sunčanih naočala. Svi posjetitelji ujedno će imati priliku obaviti besplatan pregled vida, a sjajan petak savršeno će nadopuniti osvježavajuća pića. No, ako još uvijek niste pronašli idealan model za sebe, zavirite u našu galeriju i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati.

Najnovije kolekcije sunčanih naočala imaju upečatljivu futurističku notu, ali su i dalje zadržale snažan glamurozan štih. Tako će ove sezone u fokusu biti četvrtasti, predimenzionirani i mačkasti okviri, vječni avijatičarski modeli i retro komadi u okrugloj varijanti.

 

Gucci, 2450 kn

 

Ray-Ban, 1290 kn

 

Police, 1250 kn

 

Sherri Hill, 960 kn

 

Sherri Hill, 1040 kn

Što se pak dioptrijskih okvira tiče, oni su napokon postali odvažni, nekonvencionalni i neodoljivi! Tako su u ponudi modeli eklektičnog dizajna, uskih ušiljenih formi po uzoru na 60-e, ali i decentne naočale sa staklima bez okvira za što manju primjetnost. Izbor je velik, a samo je na vama koji ćete model odabrati za vaš savršen, stylish look.

Miu Miu, 1900 kn

 

Gucci, 2000 kn

 

Ray-Ban, 900 kn

 


Vogue, 890 kn

Anda Vista, 390 kn

Foto: Optika Anda press

INSPIRIRAJTE SE

Nova romantika

Novi trend – potkošulja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići