Za tople ruke

Polako nam stižu sve hladniji dani pa u svakodnevni accessories uključujemo voljene rukavice

Praktičan su svakodnevni dodatak koji uključujemo u baš svaki outfit jer nam pružaju toliko željenu toplinu u hladnim danima. No, volimo ih i zbog njihove estetske funkcije i prekrasnog damskog chica koji nude u elegantnim kombinacijama.

Klasične pletene rukavice neizostavan su dio naših zimskih garderoba. Njihov izgled nikada ne izlazi iz mode i uvijek su rado viđen gost kombinacija za šetnju u prirodi. A dodatan bonus je nostalgija koju bude svaki put kad ih stavimo na ruke i sjetimo se djetinjstva kad su nam služile za igru u prvom zimskom snijegu.

C&A, 69,90 kn

Još jedan model koji neodoljivo podsjeća na bezbrižne dane onaj je sa spojenim prstima. No u varijanti za odrasle najslađi je u izdanju od umjetnog krzna koji se odlično spaja s kaputima, ali i puf jaknama.

CCC, 79 kn

Kad želimo dozu elegancije u svakodnevnim outfitima, tu su rukavice s rubom od umjetnog krzna. Odaju dojam luksuza i prestiža te u jednostavnim kombinacijama postaju statement komad koji će sigurno proći zamijećeno.

New Yorker, 64,90 kn

U romantičnom izdanju klasične rukavice krasi neodoljiva puder ružičasta nijansa i uvijek voljena mašnica. Njih rezerviramo za svakodnevne kombinacije kad želimo omiljeni crni kaput nadograditi s malo nježnosti i daškom živosti.

CCC, 59 kn

A za poseban chic efekt i dojam starog Hollywooda zadužene su jednostavne dugačke rukavice. One će se prekrasno spojiti s haljinama kraćih rukava i biti savršena točka na ‘i’ svakog profinjenog outfita. No da bi došle do posebnog izražaja, nosite ih s velikom dozom samopouzdanja.

Zara, 279,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Jakne koje vladaju

Osebujan detalj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići