Kampanja 'Glow as you go'

Zablistajte u trenu

Iz laboratorija YSL Beauté stigao je proizvod uz koji će naša koža uvijek blistati, ali i kolekcionarsko izdanje legendarnog korektora Touche Éclat

Kako bi makeup išao u korak s modernim djevojkama, koje su iznimno aktivne, YSL Beauté je osmislio kozmetički proizvod pomoću kojeg će njihova koža uvijek blistatiTouche Éclat All-In-One Glow Foundation. Ovaj inovativni proizvod tako je obogatio poznatu Touche Éclat kolekciju. A u čemu je njegova tajna? U vodi. Naime, nova pametna formulacija hidratizira kožu i daje joj baršunasti sjaj te sadrži prvu YSL teksturu koja se iz kremaste pretvara u vodenastu.

Touche Éclat All-In-One Glow Foundation, Müller, 383,90 kn

Kremasta tekstura s hidratantnim agensima i čak 50 postotnim udjelom vode se u dodiru s kožom pretvara u vodenastu. Želite li prirodan izgled uz prekrivanje vidljivih nepravilnosti, tada je Touche Éclat All-In-One Glow Foundation pravo rješenje za vas.

Besprijekorno se stapa s kožom i lako se razmazuje te prekriva poput podloge. Ova odlična formulacija vašem će licu pružiti i dugotrajnu hidrataciju, a magličasti finiš će je učiniti zadivljujuće blistavom. U ponudi je čak osam nijansi, koje će u samo nekoliko sekundi vašu kožu učiniti besprijekornom, bez neprirodnog sjaja i masnih tragova.

Najbolje od svega je što se nanosi tako lako da ga možete staviti na lice i bez ogledala. Novi proizvod popraćen je atraktivnom kampanjom pod nazivom ‘Glow as you go’ u kojoj su glavnu ulogu odigrale ambasadorice YSL Beautéa, glazbenica Staz Lindes i glumica Zoë Kravitz, dok je za vizuale zaslužan fotograf Craig McDean.

Također, jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda Touche Éclat i ove je godine za kolekcionarsko izdanje zasjao u novom ruhu i ograničenom izdanju Monogram Collection. Ova originalna kombinacija korektora i highlightera prekrivena područja trenutačno obasjava svjetlošću.

Tragovi umora njime su izbrisani, baš kao i tamni koluti oko očiju, a prirodni sjaj i crte lica su naglašeni. Dakle, Touche Éclat ispunjava sve zahtjeve moderne djevojke koju ne zadovoljava ništa manje od besprijekornog tena, pa će tako savršeno odraditi prikrivanje, posvjetljivanje i konturiranje. 

Touche Éclat Collector, Müller, 327,90 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Nove mirisne kreacije

Najpoznatije modne i kozmetičke kuće lansirale su parfeme, toaletne i kolonjske vode kojima nećete moći odoljeti...

Nova lekcija zavođenja

Chanel je lansirao novi miris stvoren za žene koje žele više...