Zablistajte u trenu

Iz laboratorija YSL Beauté stigao je proizvod uz koji će naša koža uvijek blistati, ali i kolekcionarsko izdanje legendarnog korektora Touche Éclat

Kako bi makeup išao u korak s modernim djevojkama, koje su iznimno aktivne, YSL Beauté je osmislio kozmetički proizvod pomoću kojeg će njihova koža uvijek blistatiTouche Éclat All-In-One Glow Foundation. Ovaj inovativni proizvod tako je obogatio poznatu Touche Éclat kolekciju. A u čemu je njegova tajna? U vodi. Naime, nova pametna formulacija hidratizira kožu i daje joj baršunasti sjaj te sadrži prvu YSL teksturu koja se iz kremaste pretvara u vodenastu.

Touche Éclat All-In-One Glow Foundation, Müller, 383,90 kn

Kremasta tekstura s hidratantnim agensima i čak 50 postotnim udjelom vode se u dodiru s kožom pretvara u vodenastu. Želite li prirodan izgled uz prekrivanje vidljivih nepravilnosti, tada je Touche Éclat All-In-One Glow Foundation pravo rješenje za vas.

Besprijekorno se stapa s kožom i lako se razmazuje te prekriva poput podloge. Ova odlična formulacija vašem će licu pružiti i dugotrajnu hidrataciju, a magličasti finiš će je učiniti zadivljujuće blistavom. U ponudi je čak osam nijansi, koje će u samo nekoliko sekundi vašu kožu učiniti besprijekornom, bez neprirodnog sjaja i masnih tragova.

Najbolje od svega je što se nanosi tako lako da ga možete staviti na lice i bez ogledala. Novi proizvod popraćen je atraktivnom kampanjom pod nazivom ‘Glow as you go’ u kojoj su glavnu ulogu odigrale ambasadorice YSL Beautéa, glazbenica Staz Lindes i glumica Zoë Kravitz, dok je za vizuale zaslužan fotograf Craig McDean.

Također, jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda Touche Éclat i ove je godine za kolekcionarsko izdanje zasjao u novom ruhu i ograničenom izdanju Monogram Collection. Ova originalna kombinacija korektora i highlightera prekrivena područja trenutačno obasjava svjetlošću.

Tragovi umora njime su izbrisani, baš kao i tamni koluti oko očiju, a prirodni sjaj i crte lica su naglašeni. Dakle, Touche Éclat ispunjava sve zahtjeve moderne djevojke koju ne zadovoljava ništa manje od besprijekornog tena, pa će tako savršeno odraditi prikrivanje, posvjetljivanje i konturiranje. 

Touche Éclat Collector, Müller, 327,90 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Nove mirisne kreacije

Nova lekcija zavođenja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići