Nova lekcija zavođenja

Chanel je lansirao novi miris stvoren za žene koje žele više

Kada je Chanel Coco Mademoiselle, sada već kultni parfem za mlađu publiku, lansiran 2001. godine, oduševio je žene koje su ga nosile, ali i muškarce koji su osjetili njegov neodoljivi mirisni trag. Sada je pak lansirana njegova intenzivna verzija Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, stvorena za žene koje žele više

Njegova opojnost snažno utječe na sve i ne postoji mogućnost da bude zaboravljen. “Htio sam ostati blizu izvorne formule, dajući mu novu dimenziju“, kaže Olivier Polge, Chanelov parfumer i tvorac oba specifična mirisa. “Htio sam povećati omjer pačulija, gurnuti ga do granice, osloboditi njegovu snagu na koži bez da mijenjam svježinu“, pojašnjava poznati parfumer.

Glumica Keira Knightley i ovog je puta odigrala glavnu ulogu u novoj kampanji u kojoj otkriva novu lekciju zavođenja. Moćan, dubok i neodoljiv, ovaj je miris moderna kompozicija chypre i orijentalno-drvenastih nota s citrusnim, cvjetnim i drvenim tonovima, a kako smo već spomenuli, naglašen je maksimalnom dozom pačulija te akordom ambera koji je postignut mješavinom vanilije s Madagaskara i bobicama tonke.

Ovo mistično iskustvo mirisa, kako ga opisuju, zasigurno će osvojiti srca mnogih te će se bez sumnje ubrzo svrstati među neizostavne klasike.

Chanel Coco Mademoiselle Intense EdP, Müller, 50 ml 799,90 kn; 100 ml 1112,90 kn

 

Foto i video: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Obasjan neonom

Zvijezda backstagea!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići