Zimski beauty rituali

Hladni mjeseci idealno su vrijeme za opuštajuće rituale u kadi, jer zimi naše tijelo žudi za toplom kupkom koja potiče cirkulaciju, opušta, ublažava bolove, njeguje i čisti kožu

Da biste potpuno uživali u svom ritualu kupanja napravite opuštajuću atmosferu koja podrazumijeva prigušeno svjetlo, mirisne svijeće te ugodnu glazbu. Idealna temperatura vode za kupku je između 35 i 37 Celzijevih stupnjeva, no neki dermatolozi savjetuju i mrvicu višu temperaturu kako biste organizam dodatno pročistili od toksina. A za nesmetano uživanje, ne kupajte se nakon jela.

Prije ulaska u kupku, možete napraviti piling kože da biste odstranili mrtve stanice. Zatim kadu napunite vodom, dodajte pjenušavu kupku i uživajte u samo vašem vremenu i to ne više od pola sata! Naime, kao optimalno vrijeme provedeno u vodi preporučuje se dvadesetak minuta. Nakon opuštajuće kupke otuširajte se hladnijom vodom koja će dodatno potaknuti cirkulaciju i osvježiti vas, po uzoru na tradicionalni finski ritual koji nakon saune podrazumijeva skakanje u hladnu vodu ili na snijeg.

Nakon kupanja kožu osušite tapkanjem ručnikom te je nahranite hidratantnim losionima kako bi vaš tretman bio potpun. Naposljetku se odmorite pola sata uz čašu vode ili ukusnog čaja.

Nikel, Ružina kupka za lice i tijelo 2u1, Farmacia, 79,90 kn

 

L’Occitane, Lavande Foaming Bath, 200,80 kn

 

Nivea, Cream Bath, dm, 28,90 kn

 

Chanel, Coco Mademoiselle, Scented Foam Bath, Müller, 758 kn

 

Lush, Bubble spinner, višekratna pjenušava kupka, 60 kn

 

Foto: Shutterstock i press

OSVJEŽAVAJUĆA HIDRATACIJA

Detox maska s aktivnim ugljenom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići