Zamamno slatka makeup kolekcija

Lancôme je, inspiriran finim kolačićima, kreirao maštovitu proljetnu kolekciju koja nas vodi u odvažan svijet suvremene francuske slastičarnice. Ondje su klasici obogaćeni neočekivanim okusima, upadljivim bojama i suvremenim dizajnom

Legendarni macaron bio je nadahnuće za ružičastu nijansu rumenila. Naime, Lancôme je odlučio reinterpretirati ovu slasticu na posve neočekivani način pa je Macaron Blush and Blender sakrio u atraktivnu kutijicu koja neodoljivo podsjeća na ukusne kolačiće, a ukrašena je grafičkim printom i prepoznatljivom Lancômeovom ružom.

Macaron Blush je kremasto rumenilo, a Macaron Blender meki aplikator koji omogućuje besprijekorno nanošenje makeupa. Idealni su za postizanje neodoljivih obraza koji djeluju kao da su se upravo zarumenili.

Rumenilo, Macaron Blush and Blender, Müller, 375 kn

Efekt izbijeljenih obrva sastavni je dio ovog novog looka. Možete ga postići tako da na obrve nanesete mliječno ružičasti sloj maskare u boji za oblikovanje obrva, Sourcil Stylers puderastog finiša. A kako biste mat teksturu pretvorili u sjajnu, isprobajte kremasto sjenilo za oči u stiku, Ombre Hypnose Mini Chubby i to u ružičastoj nijansi za satenski sjaj.

Sjenilo za oči u stiku, Ombre Hypnose Mini Chubby, Müller, 213 kn; maskara za obrve, Sourcil Stylers, 195 kn

Budite kreativni, poigrajte se bojama i ugodite svojoj želji za slatkim, bez osjećaja krivnje, uz Lancômeovu makeup kolekciju French Temptation.

Foto: Lancôme press

INSPIRIRAJTE SE

Nove mirisne kreacije

Zablistajte u trenu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići