Hit knjige koje obogaćuju život

Knjige su bogatstvo koje s nama ostaje cijeloga života

Iako sve veći dio života provodimo online, knjige ne odustaju od svoje nakane da se umirimo i između njihovih redaka pronađemo magiju. Čitanje na internetu nikada ne može dostići dubinu koju osjećamo već nakon nekoliko stranica dobre knjige. Onima koji toga nisu bili svjesni, TV serije pokazale su što se zbiva kad se u priču ulazi polako. S čitanjem knjiga sve je još intenzivnije. Evo nekoliko novih naslova koji će vas očarati.

Zli jezici – Rosa Ventrella

Novi roman autorice velikog hita Priča o jednoj obitelji. I ovoga puta smo u skrivenim – od svijeta i vremena – dijelovima Italije te pratimo život jedne obitelji.

Neumoljivim tonom punim starinske ljepote Rosa Ventrella donosi obiteljsku priču i poglavlje talijanske povijesti od Drugoga svjetskog rata do borbi salentinskih seljaka za prava nad zemljom koja tvori jedan od glavnih likova; miomirisan, ali surov kutak Apulije pokriven kupinama i indijskim smokvama, sposoban i sve dati i sve uzeti. Hoću knjigu, 99 kn

Preživjeli – Jane Harper

Preživjeli su četvrti roman nagrađivane australske hit-autorice, djelo kojim je Jane Harper još jednom osvojila čitatelje i opravdala status jedne od najboljih autorica kriminalističkih romana našeg doba.

Dosad je autorica briljirala svojim elegantnim krimićima smještenim u divljine Australije te smo, osim uzbudljive radnje, imali prilike upoznati dijelove svijeta koji su mnogima i dalje nedostupni. Novim romanom Harper zalazi još dublje u međuljudske odnose i pokazuje nam da krimići mogu biti književnost. I to kakva. Hoću knjigu, 129 kn

Priznajem da sam živio – Pablo Neruda

Ponekad su životi čudesniji od fikcije. To nam dokazuje i poznati pjesnik Pablo Neruda, pričajući o svom bogatom i neobičnom životu.

Godinama su čitatelji diljem svijeta uživali u opojnim stihovima Pabla Nerude i on je, želeći im postati još bliskijim, cijeli život prikupljao misli i sjećanja, zanimljive anegdote i okolnosti koje su ga inspirirale kako bi ih objedinio u dirljivim memoarima Priznajem da sam živio. Knjiga je u originalu objavljena daleke 1974., a sada je napokon možemo čitati na hrvatskom. Hoću knjigu, 159 kn

Sjena i kost – Leigh Bardugo

Prvi dio superpopularne trilogije po kojoj je Netflix snimio seriju koja je trenutačno među najgledanijima. Radi se o…

Pa radnju je teško prepričati u nekoliko rečenica, ali možete očekivati pomno osmišljen svijet fantastike djelomično inspiriran ruskom mitologijom, kraljevinu ugroženu dugogodišnjim ratom i mračnom magijom te likove koji iskaču iz stranica i postaju vaši novi najbolji prijatelji. Osim ovog romana, izdavač je na hrvatskom objavio i duologiju Šest vrana. Ta je priča odvojena, ali dijele isti zanimljivi svijet. Fantastika za utopiti se na nekoliko dana u mašti. Hoću knjigu, 119 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zašto morate posjetiti Meksiko?

Novi romani o kojima se priča

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići