Zaštitite kožu u planinama

I dok uživamo u jednoj od najljepših rekreacija – skijanju, važno je zaštititi kožu koja je na zimskom zraku izložena hladnom vjetru, niskim temperaturama, kao i UV zračenju pojačanom bjelinom snijega

I zato ne zaboravite na adekvatnu njegu kože, koja će je nahraniti i zaštititi tijekom uživancije na skijanju. Nuxe je upravo za tu svrhu pripremio iznimno umirujuću prirodnu liniju na bazi meda, dragocjenih prirodnih ulja i maslaca, koji koži vraćaju toliko željenu ugodu.

Pri spomenutim hladnim uvjetima koža se brzo isušuje jer se smanjuje količina vlage. Upravo zato je obvezno nanošenje hranjive, hidratantne njege. Iz Nuxa nam dolazi nježan i bogat balzam za lice koji bitno smanjuje isparavanje vlage iz kože. On pak stvaranjem zaštitnog površinskog sloja, koji čine prirodni lipidi, kožu čuva od ozeblina i pucanja.

Izuzetno bogata formula novog balzama za lice Rêve de Miel osigurava hidrataciju, obnovu i smanjenje iritacija suhe kože lica. Ugodu na licu koja traje osiguravaju – med bagrema, shea maslac, ceramidi cvijeta šafrana i dragocjena ulja rižinih mekinja i makadamije, dok uljni ekstrakt Oleoactif propolisa koji sadrži preko 300 aktivnih molekula s antioksidativnim svojstvima obnavlja i pročišćava kožu.

Ovaj iznimno umirujući balzam za lice namijenjen je suhoj i vrlo suhoj koži u svako doba godine, dok se u hladnim mjesecima preporučuje i ostalim tipovima kože prilikom dužeg izlaganja zimskim uvjetima. Također, pri boravku na visinama ne zaboravite na zaštitni faktor SPF 50+, kako biste spriječili opekline i crvenilo kože uslijed djelovanja UV zraka. Odlično rješenje je Nuxe Sun Topiva krema za zaštitu od sunca SPF 50.

Iznimno umirujući balzam za lice Nuxe Rêve de Miel Ultra Comforting Face Balm 50 ml, Farmacia, 210 kn

Osim lica, izuzetno je važno zaštiti i usne, koje su zimi itekako podložne pucanju. Osjetljivija od ostatka lica, koža usana vrlo se lako ošteti uslijed agresivnih uvjeta na skijalištima. Nuxe ima rješenje i za vaše usne. Naime, tu je prava mala „bomba“ iznimno hranjivih prirodnih sastojaka, baš poput kultnog Nuxe Rêve de Miel Ultra hranjivog balzama za usne.

Njegova legendarna formula posebno je čuvana tajna, jer je osjećaj ugode koji donosi suhim usnama neosporan. Također, učinkovitost mu je dokazana i spektakularnim rezultatima u ekstremnim zimskim uvjetima u Kanadi.

Med bagrema, dragocjena biljna ulja, pčelinji vosak, shea maslac i Oleoactif propolisa prirodni su sastojci vrhunske kvalitete koji osiguravaju potpunu obnovu oštećenim usnama. Naime, njegova bogata tekstura topi se na usnama, dok mirisi esencijalnih ulja i meda sasvim očaravaju.

Ultra hranjivi balzam za usne Nuxe Rêve de Miel Honey Lip Balm 15 g, Farmacia, 87,40 kn

Koža tijela, iako nije direktno izložena hladnoći poput usana i lica, također je sklona intenzivnom isušivanju i to zbog grijanja i tuširanja vrućom vodom. Upravo zato ju je isto tako potrebno nahraniti i hidratizirati. Odličan novitet, idealan za jako suhu kožu je Nuxe Rêve de Miel topivi uljni balzam za tijelo s medom, koji koži pruža trenutačnu i dugotrajnu ugodu.

Naime, zahvaljujući visokoj koncentraciji hranjivih sastojaka, esencijalnih lipida (ulje argana i dragocjeno ulje borača), pruža rješenje problema intenzivne suhoće kože tijela. Njegova svilenkasta tekstura, bez masnog i ljepljivog osjećaja, topi se na koži uz dugotrajnu, 48-satnu ugodu. Tijekom masaže pretvara se u fino ulje koje osvaja slasnim mirisom mimoze, vanilije i meda.

Topivi uljni balzam za tijelo s medom Nuxe Rêve de Miel Melting Honey Body Oil Balm 200 ml, Farmacia, 168,75 kn

 

Foto: Nuxe press

INSPIRIRAJTE SE

Obnova zrele kože

Obavijena ružem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići