Zavodljiva kampanja

Popularni brand Yamamay predstavio je redizajniranu Basic kolekciju donjeg rublja za oblikovanje tijela uz tri inovativne linije – Sculpt Light, Principessa i Space

Novi se koncept odnosi na lakoću koja dolazi uz inovacije i udobnost. Tako modele iz Sculpt Light linije karakterizira sužavanje i oblikovanje siluete, kao i osjećaj ugode koji prati svaki pokret. Osjećaj druge kože pruža linija Principessa, izrađena od izuzetno mekane tkanine, glatke i senzualne teksture. Revolucionarni grudnjak izrađen od inovativne 3D Spancer tkanine dio je Space linije. Ovaj najtanji i najprozračniji grudnjak nježno obuhvaća grudi uz osjećaj udobnosti i slobode pokreta.

Bodi za oblikovanje Sculpt Light, 425 kn

Glavnu ulogu najnovije kampanje preuzela je Eva Herzigova. Legendarna manekenka sinonim je za žene pune samopouzdanja, koje svakodnevno žive svoju ljepotu. Slogan kampanje ‘Hey Girls’ osmislila je također Eva kojim poziva moderne, uspješne žene, zaposlene kod kuće i na radnom mjestu da budu svjesne svoga tijela te da ljepotu cijene kao vrlinu koju treba njegovati.

Push-up grudnjak Principessa, 305 kn

Jer žene ne žele biti lijepe samo za druge. Naime, briga prema svome tijelu način je na koji pokazuju ljubav prema sebi. Samim time, kako bi se naglasila najintimnija dimenzija svake žene i potaknuo onaj dobar osjećaj, hashtag #confidentbeauty postao je #MYCONFIDENTBEAUTY.

Grudnjak Space, 229 kn; gaćice Space, 129 kn

Push-up grudnjak Principessa, 305 kn; gaćice Principessa, 115 kn

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Sat kao nakit

Snažan spoj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići