Zavodljiva kolekcija

Slavite ljubav uz senzualne, čipkaste komade u crvenoj, crnoj i ružičastoj nijansi

Neodoljivo donje rublje načinjeno od delikatne čipkaste teksture kao stvoreno je za slavlje ljubavi, naročito ako nosi Yamamay potpis! Crvena, crna i ružičasta nijansa čine ovu zavodljivu kolekciju poznatog talijanskog brenda donjeg rublja, koji ljubav slavi svakog dana.

Bodi, 379 kn; gaćice 119 kn

Negliže, 229 kn

Komplet, 379 kn

Ipak, za najromantičniji dan u godini – Valentinovo, Yamamay je pažnju usmjerio na boje, prozirne teksture, ali i seksepilne krojeve. Uz vječnu crvenu, najnoviju valentinovsku liniju čine i komadi u elegantnoj crnoj nijansi te romantičnoj ružičastoj, koje je u senzualnoj kampanji predstavila danska manekenka Mathilde Goehler.

Bodi, 449 kn

Bodi, 379 kn

Kao što već svi znamo, donje rublje je idealan dar, naročito za Valentinovo. I zato iznenadite voljenu osobu i proslavite ljubav na Valentinovo, ali i svaki drugi dan, jer #ValentinesisEveryday.

Halteri, 229 kn

Gaćice, 99 kn

Grudnjak, 229 kn

Gaćice, 119 kn

Muške bokserice, 99 kn

Foto: Yamamay press

 

INSPIRIRAJTE SE

Suvremena odijela

Print koji osvaja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići