Zavodljiva strogoća

Žensko odijelo uvijek zrači jednim posebnim šarmom i ostavlja strog, ali i zavodljiv dojam

Neke žene ga upravo zato i vole te ga često nose i izvan okvira poslovnog looka, naročito sada kad su mu zadani modni partneri tenisice. Dakle, osim strogoće i zavodljivosti, na taj način dobivate i udobnost.

Odijelo u nježnoj boji breskve odlično će funkcionirati uz snažne ružičaste akcente u formi svilenog topa, koji će diskretno provirivati ispod sakoa i minijaturne torbice kroko printa. Naravno, tu su i tenisice u bijeloj varijanti ukrašene upečatljivim elementima.

Parfem Jean Paul Gaultier Scandal 30 ml, Müller, 454,90 kn; potkošulja, Yamamay, 129 kn; sako, Mango, 249,90 kn; hlače, Mango, 199,90 kn; tenisice Nike, Shooster, 979 kn; torba, Mango, 129,90 kn

Atraktivno karirano odijelo sastoji se od užeg modela hlača visokog struka i sakoa koji elegantno prati liniju tijela. Isfurajte ga na cool način uz majicu s legendarnim animiranim likom i atraktivne tenisice. Dozu otmjenosti outfitu će dati detalji poput avangardne torbice i decentnog ručnog sata.

Ručni sat Pierre Lannier, Watch Centar, 649 kn; majica, H&M, 69,90 kn; torba, Orsay, 219,90 kn; sako, 179,90 kn i  hlače, 149,90 kn, C&A; tenisice New Balance, 799 kn

Upečatljiva kraljevsko plava nijansa uvijek je pravi odabir boje za odijelo. Kombinirajte ga uz bijele komade, poput majice s ‘V’ izrezom i torbice prošivene teksture. Tenisice neka budu istom stilu – bijele s plavičastim i ružičastim detaljima. Ne zaboravite ni na njegu lica, koje će adekvatno regenerirati moćni Midnight Recovery Concentrate.

Majica, Mango, 49,90 kn; eliksir za njegu lica Midnight Recovery Concentrate 30 ml, Kiehl’s, 310 kn; torba, Carpisa, 229 kn; sako 369,90 kn i hlače, 249,90 kn, Orsay; tenisice Reebok, Sport Vision, 549 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Sako voli jeans

Naizgled nespojivo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići