Zbog ovih komada volimo sniženja!

Neodoljivi popusti i dalje traju te nas mame u brojne trgovine. Pregledali smo ponudu pojedinih brandova i pronašli najzanimljivije komade zbog kojih se isplati provući karticu još koji put!

U Replayu smo pronašli genijalne torbice, prepune šarenih aplikacija i upečatljivih ukrasa koje su sada dvostruko povoljnije. Osim ovih slatkica, primamljivu cijenu imaju i atraktivne jakne u kojima ćete uvijek biti u fokusu.

Replay, 680 kn

 

Replay, 680 kn

Replay, 760 kn

Našu pozornost privukao je i Zaks u kojem smo pronašli odlične satove. Modeli su jako privlačni te moramo priznati da je ponuda tako dobra da smo se jedva odlučili za dva dobitna komada! Na istom mjestu smo pronašli i naušnice iz linije tradicijskog nakita i odmah smo se zaljubili u njih, naročito kada smo vidjeli novu cijenu. Ljubičastu boju i njene nijanse gledat ćemo često tijekom 2018. sudeći prema mišljenju Pantone Color Instituta, a kako zlatarnica Zaks uvijek prati najnovije trendove, pripremila je zlatni i srebrni nakit te satove trendi ljubičastog sjaja na velikom sezonskom sniženju po cijenama nižima do 50 %.

Furla, Zaks, 1.344 kn

Srebrne naušnice rećine s koraljima i žutom pozlatom, Zaks, 940 kn

Furla, Zaks, 987 kn

Zlatne naušnice s briljantima, Zaks, 6.187,50 kn

Kakav bi to shopping bio bez cipela! Zato smo zavirili u Guliverovu ponudu gdje smo na popustu pronašli udobne i trendi modele. Najviše su nam se dopale gležnjače upotpunjene vrpcom od antilop kože te metalik cipele upotpunjene blještavim kamenčićima. Za oko nam je također zapela i jedna neodoljiva crvena torbica!

Guliver, 564 kn

Guliver, 474 kn

Guliver, 440 kn

Tommy Hilfiger nas je privukao ponudom novčanika i remenja pa smo i za svog voljenog odabrali jedan upečatljivi remen!

Tommy Hilfiger, The Core, 349,30 kn

Tommy Hilfiger, The Core, 349,30 kn

 

Foto: Zaks i press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljiva ponuda

TOP KOMBINACIJE SA SNIŽENJA

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići