Zbog ovih komada volimo sniženja!

Neodoljivi popusti i dalje traju te nas mame u brojne trgovine. Pregledali smo ponudu pojedinih brandova i pronašli najzanimljivije komade zbog kojih se isplati provući karticu još koji put!

U Replayu smo pronašli genijalne torbice, prepune šarenih aplikacija i upečatljivih ukrasa koje su sada dvostruko povoljnije. Osim ovih slatkica, primamljivu cijenu imaju i atraktivne jakne u kojima ćete uvijek biti u fokusu.

Replay, 680 kn

 

Replay, 680 kn

Replay, 760 kn

Našu pozornost privukao je i Zaks u kojem smo pronašli odlične satove. Modeli su jako privlačni te moramo priznati da je ponuda tako dobra da smo se jedva odlučili za dva dobitna komada! Na istom mjestu smo pronašli i naušnice iz linije tradicijskog nakita i odmah smo se zaljubili u njih, naročito kada smo vidjeli novu cijenu. Ljubičastu boju i njene nijanse gledat ćemo često tijekom 2018. sudeći prema mišljenju Pantone Color Instituta, a kako zlatarnica Zaks uvijek prati najnovije trendove, pripremila je zlatni i srebrni nakit te satove trendi ljubičastog sjaja na velikom sezonskom sniženju po cijenama nižima do 50 %.

Furla, Zaks, 1.344 kn

Srebrne naušnice rećine s koraljima i žutom pozlatom, Zaks, 940 kn

Furla, Zaks, 987 kn

Zlatne naušnice s briljantima, Zaks, 6.187,50 kn

Kakav bi to shopping bio bez cipela! Zato smo zavirili u Guliverovu ponudu gdje smo na popustu pronašli udobne i trendi modele. Najviše su nam se dopale gležnjače upotpunjene vrpcom od antilop kože te metalik cipele upotpunjene blještavim kamenčićima. Za oko nam je također zapela i jedna neodoljiva crvena torbica!

Guliver, 564 kn

Guliver, 474 kn

Guliver, 440 kn

Tommy Hilfiger nas je privukao ponudom novčanika i remenja pa smo i za svog voljenog odabrali jedan upečatljivi remen!

Tommy Hilfiger, The Core, 349,30 kn

Tommy Hilfiger, The Core, 349,30 kn

 

Foto: Zaks i press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljiva ponuda

TOP KOMBINACIJE SA SNIŽENJA