Neodoljiva ponuda

Omiljenih ženskih komada, donjeg rublja i torbica nikad dosta! Naročito kada nose zvučna imena, kao što su Palmers, Yamamay, Carpisa i kada je započelo sniženje!

Njihovo atraktivno donje rublje, baš kao i torbice sada su primamljiviji nego ikad prije, jer su započeli neodoljivi popusti! Tako ćete u Yamamayu moći pronaći dio kolekcije jesen/zima na popustu od 30 do 50 %. U Palmersu, vrhunskom brandu udobnosti i kvalitete čeka vas 30 % popusta na odabrane artikle iz posljednje muške i ženske kolekcije. A kako biste se dodatno počastili i razveselili na početku nove godine pobrinula se Carpisa, koja je svoj kompletan asortiman snizila za 50 %.

Yamamay, 159,50 kn
Carpisa, 177 kn

Palmers, 318,50 kn

 

Jednostavne bodije ili pak najnovije varijante grudnjaka upotpunjene zavodljivim čipkastim detaljima, baš kao i kompletno čipkaste bodije dugih rukava, koje možete nositi kao majicu, pronaći ćete u Yamamayu. Rublje neodoljivih transparentnih tekstura upotpunjenih zanimljivim šarama čeka vas u Palmersu. A sve one torbe, koferi i novčanici koji su vas mamili iz Carpisinog izloga tijekom blagdana sada čekaju na vas i to u pola cijene. Možete birati između kožnih, ali i modela izrađenih od kvalitetnih umjetnih materijala. Izbor je na vama, uživajte u shoppingu!

Yamamay, 223,30 kn

Carpisa, 669,50 kn

 

Palmers, 158,90 kn

Yamamay, grudnjak, 174,30 kn, gaćice, 73,50 kn

Carpisa, 177 kn

Palmers, 158,90 kn

Carpisa, 87 kn

Yamamay, 279,30 kn

 

 

Foto: press

INSPIRIRAJTE SE

Boja inteligencije

STYLISH NA SKIJAŠKOJ STAZI

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići