Želim si…

Kako se bliži dan kada ćemo nestrpljivo otvarati darove ispod bora, tako razmišljamo o našim željama, ali i što darovati najmilijima. Samo za vas odabrali smo pet najatraktivnijh poklona koje možete naručiti ili pak darovati!

Sve žene vole imati dobar parfem, a jedan od najnovijih iz Chanelove kolekcije je Gabrielle. Dolazi u jednostavnoj i otmjenoj bočici, a svojim upečatljivim notama citrusa i bijelog cvijeća, čiju je kompoziciju osmislio Olivier Polge, osvaja na prvu. Inspiriran je samosvjesnim, odvažnim i buntovnim karakterom osnivačice kuće, Coco Chanel.

Također, poznata je i posebna veza između žena i torbica te je naš idući izbor upravo taj fashion dodatak, koji prema modnim pravilima više ne mora biti usklađen s cipelama pa možemo pustiti mašti na volju. Tako smo odabrali torbu crvene nijanse ukrašenu neuobičajenim aplikacijama labudova.

Nakit je isto tako važan dio svake dobre kombinacije, a kako bi bio što posebniji mora imati nešto specifično. Upravo zato je naš izbor pao na ogrlicu s privjeskom djeteline koja je simbol sreće.

U istu kategoriju spada i ručni sat s kojim ne možete pogriješiti. Prigodna crvena boja u varijanti sa zlatnim kućištem i kazaljkama vrlo je elegantan odabir. A za sve one koji nisu sigurni što darovati, idealno rješenje je poklon bon City Centera one koji je od sada dostupan i online. Više na citycenterone.hr.

 

Tosca Blu
1.999 kn
Gabrielle Chanel
EdP 100 ml, Douglas
1.109 kn
Cristal Vision
395 kn
Furla, Zaks
1.720 kn
Poklon bon City Centera one
200 kn

INSPIRIRAJTE SE

Blještavi sjaj

Bajkoviti ugođaj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići