Bajkoviti ugođaj

Detalji su najjednostavniji način da u svoj dom unesete vidljivu promjenu. Tako će vaš životni prostor zahvaljujući prigodnim dodacima, u ovom slučaju božićnim, postati sasvim drugačiji.

Ukoliko vašim domom vlada točno određeni stil birajte detalje koji neće stršati, već će stvoriti idealnu blagdansku atmosferu. Minimalistički prostori trebali bi imati decentne detalje, dok su za one starinskog štiha idealni ukrasi u retro varijanti. Ukoliko preferirate svijetle boje, upotrijebite dekoracije u bijeloj ili nijansi svijetlog drva sa zlatnim ili srebrnim akcentima.

Müller, 105,90 kn

Tipične božićne nijanse, poput zelene, crvene i bijele s primjesama zlatne bit će idealne za sve one koji vole boje i šarenilo. Ipak, iako je za ugodnu atmosferu dovoljno tek nekoliko detalja, nećete pogriješiti niti ako vas ponese blagdanski duh te cijeli dom ukrasite raznobojnim ukrasima, jer ipak je najvažnije da se u vlastitom domu osjećate ugodno te da on bude odraz vaše osobnosti.

Müller, 105,90 kn

Ako ne volite previše ukrasa po stanu, za božićni ručak odaberite posuđe oslikano prigodnim motivima ili pak čajnik i šalice koji će pridonijeti ugođaju.

Villeroy&Boch, Müller, 619 kn

Ne zaboravite na mirisne svijeće, jer i mirisi su itekako važni za cjelokupnu atmosferu. A kada se okupe obitelj i prijatelji podijelite im prigodne obruče za kosu sa sobovima, borićima te kapice Djeda Božićnjaka i fotkanje može početi!

Interspar, 5,99 kn

 

Perfecta Dreams, 1.999 kn

United Colors of Benetton, 309 kn

 

 

 

EKM4000, Electrolux, Elipso, 2.499 kn

Family – Intertekstil Stanić, 99,90 kn

H&M, 179 kn

Yellow Store, 2.299 kn

 

Villeroy&Boch, Müller, 179,90 kn

 

Family – Intertekstil Stanić, 99,90 kn

 

 

 

Louise Jensen: ‘Sestra’, Hoću knjigu, 99 kn

 

Easy life, Lonci & poklopci by Bajde, 221,51 kn

 

 

Tezenis, 199 kn

 

Müller, 64,90 kn

 

C&A, 39,90 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Knjige koje će vam uljepšati prosinac

Topli dom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići