Ženstvena elegancija

Pomalo klasičan izgled s tipičnim elementima kao što su baloner i crni okviri sada smo odlučili predstaviti u izrazito ženstvenoj varijanti i to u 5 top komada

Naš odabir su kontrastne nijanse i jednostavne, gotovo minimalističke linije. Kao bazni predmet ove kombinacije odabrali smo lagani proljetni kaput i to u otmjenoj prljavo bijeloj nijansi.

New Yorker, 449 kn

Kao odličan partner ovom komadu su pripijene gležnjače šiljastog vrha i visokih tankih potpetica, načinjene od elastične tkanine. Neizostavan dio su i veliki crni okviri sunčanih naočala.

 

Massimo Dutti, 749 kn

Armani Exchange, 679 kn

Točku na i čini efektna torba nadahnuta aktovkom. Iako je njena osnovna boja pastelna ružičasto-bež, bočni dijelovi obojeni su u čak tri nijanse, što joj daje poseban šarm. Eleganciji doprinose elementi zlatnog sjaja, poput kopči i medaljona. I kao posljednji, ali ne i manje važan dio među naših top 5 je parfem koji će cijelom looku dati notu damske profinjenosti.

Carpisa, 519 kn

Elie Saab Le Parfum 30 ml, Douglas, 435 kn

INSPIRIRAJTE SE

Klasik koji osvaja – baloner

Cipelice zavodnice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići