Ženstvene i seksepilne suknje s prorezom

Kombinacije koje ćete nositi i po danu i navečer

Svi se sjećamo kultne haljine koju je Angelina Jolie prije čak 10 godina nosila na crvenom tepihu prilikom dodjele Oscara. Iako gotovo nimalo provokativna, ostala je zapamćena po visokom prorezu i Angelininoj efektnoj pozi koju su fotografi uhvatili. Iako u ovako luksuznom izdanju nećemo šetati po gradu, ni u njemu ići u noćni izlazak, sličan je efekt itekako dostižan. Ipak, umjesto haljine ovaj su put u fokusu suknje koje nude mnoštvo različitih načina kombiniranja. Tako će nam u svakodnevnoj garderobi postati puno korisnije iako i dalje sanjamo o onoj crnoj haljini s Versaceovim potpisom.

Ljeti se uvijek fokusiramo na uzorke bez obzira na to odijevamo li se za dnevnu ili večernju prigodu. Tu se najviše ističe onaj cvjetni koji će posebno efektno izgledati na nešto opuštenijem modelu suknje. Naš prijedlog je model visoka struka koji će u paru s prorezom biti odličan saveznik ženstvenosti vaše figure. Dodate li ovoj kombinaciji matching crop top s balon rukavima, postići ćete latino efekt koji idealno pristaje ljetnom raspoloženju. Ova maštovita baza bit će dostatna da vaša kombinacija bude primijećena, zato količinu dodataka zadržite na minimumu. Crna torbica i visoke potpetice uz pokoji zlaćani detalj bit će dovoljni za wow efekt.

Sat Guess, Watch Centar, 1462 kn; naušnice, Argentum, 150 kn; torba, Mango, 249,90 kn; suknja, H&M, 149 kn; top, H&M, 149 kn; cipele, Aldo, 740 kn

Odaberete li pak nešto uži kroj s prorezom, neka suknja bude u bijeloj ili crnoj varijanti. Osim što će neutralan kolorit savršeno istaknuti seksepilnost suknje, dat će vam prostora i za maštovito kombiniranje ostatka outfita. Naš prijedlog ovoga puta ide u prilog eklektičnosti boja koje su i dalje vrlo aktualne. Jednostavan plavi top upotpunite srebrnastim sandalama što se vežu visoko do ruba suknje i upotpunite kombinaciju komadom nakita po vašem izboru. U kreiranju ostatka looka prepustite se mašti i  uključite vibrantne boje poput intenzivne žute i zelene. Ovi će tonovi izvrsno pratiti plavu, ali će i vas u isto vrijeme istaknuti gdje god se pojavite.

Prsten, H&M, 59 kn; narukvica, Argentum, 360 kn; torba, Aldo, 258 kn; suknja, Zara, 229,90 kn; top, Mango, 69,90 kn; sandale Kate Gray, Humanic, 449 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ljetna sniženja – last call edition

Kako nositi kimono?