Ljetna sniženja – last call edition

Požurite po ljetne klasike

Velik broj vas još je u ljetnoj shemi godišnjih odmora. Jedan dio završio je s morskim avanturama, a dio se tek za njih priprema. Bez obzira na to kojoj grupi pripadate, sigurni smo da vam u garderobi za vruće dane (koji, nadamo se, neće tako skoro nestati) nedostaje pokoji komad. Iako vas grižnja savjesti zbog silnog shopping ludila s početka sezonskih sniženja opominje da imate svega dovoljno, vjerujemo kako ste primijetili da bi vam još pokoji klasik dobro došao u svakodnevnim kombinacijama. Zato smo prošetali omiljenim City Centerima one East, West i Split te pronašli nekoliko odličnih primjeraka po super cijenama koje će vas oduševiti.

Boja i uzoraka u sunčanim danima nikad nema previše. Savršeno prezentiraju ljetnu opuštenost i genijalno izgledaju na osunčanoj koži. Osim toga, aktualni su svake godine, pa ih, ako ste se vratile s godišnjeg odmora na moru, možete smatrati investicijom za iduću sezonu o kojoj ste sigurno već počele maštati. Obožavanih haljina za plažu nikad dosta, pogotovo kada dolaze u kroju koji bez problema preuzima glavnu ulogu u dnevnim kombinacijama. Isto vrijedi i za široke suknje, midi ili maksi duljine, koje imaju boho štih te će vas na bezbrižnost godišnjeg odmora podsjećati i na gradskim ulicama.

H&M, 100 kn

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 249,99 kn

New Yorker, 59,90 kn

Čak i ako ste u radnom modu, a potrebna vam je nadopuna garderobe do prvih jesenskih kiša, na ljetnim sniženjima još stignete uloviti idealne komade. Još jedan lagani sako u neutralnim tonovima spasit će vas muke tijekom odijevanja za posao. Jednostavno ćete ga spojiti s većinom outfita koje obično nosite, a bit će i super u kombinaciji s topom za vrućih dana koji obiluju poslovnim obvezama. Za nadopunu ovog dijela garderobe osobitu pažnju posvetite odabiru materijala i kad god možete na prvo mjesto stavite lan. Lagan, udoban i prozračan, odličan je materijal za duge hlače u danima s vrlo visokim temperaturama.

C&A, 225,96 kn

Mango, 139,90 kn

Yamamay, 189,50 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ljetni favoriti Stazisweets

Spremite se za putovanje i osvojite vrijedne nagrade

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići