Ženstveni spoj

Želite li ostvariti odličan poslovni look s predznakom elegancije, posegnite za top komadima koji garantiraju otmjeni outfit

Za ovu modnu formulu dovoljno je samo pet stylish modela…
Bijeli baloner odiše profinjenim stilom, naročito ako ćete ga nositi zakopčanog do grla s naglašenim strukom, jer u toj formi dobiva i svojevrsnu neodoljivu strogoću.

Baloner, Marella, 3105 kn

Jedan od vladara sezone su i metalik teksture. Stoga ne možete pogriješiti ukoliko odaberete urbanu, metalik suknju visokog struka na preklop.

Suknja, Imperial, 499 kn

U modnom fokusu su i bodiji, koji se osim ispod odjeće nose i kao zanimljivi gornji komadi u varijanti topa ili bluze.

Bodi, Intimissimi, 299 kn

Minimalističke sandale u ‘otrovnoj’ zelenoj nijansi sa stiletto potpeticom svakoj će kombinaciji dati izrazito seksi notu.

Sandale, Mango, 349,90 kn

Još jedan komad metalik teksture je i torba koja dolazi u ružičastoj, sedef verziji. Ukrašena je zvijezdom i kao stvorena za atraktivne stylish kombinacije.

Torba Trussardi Jeans, Sportina, 1039 kn

INSPIRIRAJTE SE

Zmijski print u bojama!

Resice su zakon!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići