Resice su zakon!

Svoj su procvat doživjele 70-ih godina, a danas su opet izrazito stylish detalj torbama, cipelama, ali i jaknama

Na svojoj tradicionalnoj i živopisnoj odjeći prvenstveno su ih nosila indijanska plemena, no vrlo brzo su ih usvojili svi ostali, ponajprije na jaknama i hlačama. U najnovijim kolekcijama resice se provlače kao lajtmotiv i ukrašavaju većinu modnih dodataka i odjeće, tako da možete birati komad sa zadanim elementom koji će vas staviti u središte modne pozornosti.

Jakne s resicama apsolutni su must-have proljetnih outfita. Njihova efektna forma i dinamične rese svaku će kombinaciju dovesti na jednu novu, stylish razinu. A najbolje od svega je to što jednako dobro pristaju uz traperice, ali i ženstvene suknje.

Jakna, C&A, 299,90 kn

Jakna, Bershka, 299,90 kn

Torbe s resama mogle su se pomalo pronaći gotovo svake sezone, a sada su dio gotovo svake kolekcije kojima daju poseban šarm, baš kao i lookovima uz koje ćete ih nositi.


Torba, New Yorker, 99,90 kn

Neodoljive sandale u upečatljivoj žutoj nijansi imaju atraktivan ukras u formi tankih, lelujavih resica. Njihova vrtoglavovisoka potpetica i remenčić koji senzualno okružuje gležanj naglašavaju seksepil.


Sandale, Moje Cipele, 279 kn

Zanimljiv primjer kako decentno isfurati trendi detalj je i ovaj kombinezon koji resice ima samo na krajevima pripadajućeg pojasa.


Kombinezon, Mango, 499,90 kn

Imitacija brušene kože i sitne resice koje ukrašavaju obrub rukava i donjeg dijela proljetnog kaputića biti će pun pogodak za proljetne stilske igre.


Kaput, Zara, 229,90 kn

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

My special place

Tisuću lica balerinki

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići