Zgodan u odijelu

Plavo odijelo, baš kao i karirani uzorak vječan su klasik u kojem ćete uvijek izgledati neodoljivo

Naravno, važno je pronaći model koji će vam stajati kao saliven. Predlažemo dva outfita u kojima će vaš šarm doći do potpunog izražaja. Uz ove kombinacije birajte cipele i detalje boje konjaka koji će učiniti odličan kontrast vašem novom zavodničkom odijelu.
Odijelo s decentnim uzorkom odjenite u kombinaciji s plavom košuljom i cipelama boje konjaka, a zapešće ukrasite praktičnim detaljem, ručnim satom u istom dvobojnom spoju. Cjelokupan look začinite elegantnim šalom s popularnim dezenom.

Šal, Pittarosso, 104 kn; sako, Mango, 699,90 kn; košulja, Tudors, 124,90 kn; sat Armani Exchange, Krona, 980 kn; cipele, Ecco, 1099 kn; hlače, Mango, 349,90 kn

Karirano odijelo možete isfurati i uz neutralnu tamnosivu košulju. U tom slučaju kao dodatak kombinirajte masivnu crnu kožnu narukvicu sa srebrnim elementima, a na noge obujte fine kožne cipele ukrašene kopčama.

Odijelo, Jeordie’s, 1329,93 kn; košulja, Jeordie’s, 384,93 kn; Nuxe anti age fluid, Farmacia, 273,65 kn; narukvica Fossil, Krona, 350 kn; cipele Lasocki, CCC, 449 kn

https://www.instagram.com/p/BH_HC6iAYzo/

https://www.instagram.com/p/BUwu16HgYdi/

https://www.instagram.com/p/BgD2laOHbLp/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Zima unutar korica knjiga

Pravo vrijeme za obnovu garderobe

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići