Zima unutar korica knjiga

Pred nama su duge zimske večeri koje je najljepše provesti pod dekicom uz dobru knjigu, zar ne? Zavirite u našu preporuku i utonite u toplinu dobrog zimskog štiva.

Zima, hladnoća i snijeg naizgled su čvrsto povezani. No, vremenske prilike katkada pokušavaju presjeći te veze pa naše zime nisu uvijek bogate pahuljama i temperaturama ispod ništice. Kako biste iskusili onaj pravi zimski ugođaj, donosimo vam nekoliko naslova koji će unijeti dobrodošlu bjelinu u vaš dom i ogrnuti vas plaštem kristalne zimske čarolije.

„Medvjed i slavuj“, Katherine Arden

Ovaj roman pisan je poput bajke i na besprijekoran način dočarava dugu, hladnu zimu i magične šume srednjovjekovne Rusije. Priča o mladoj djevojci s posebnim darovima koja pokušava spasiti svoju obitelj od zla koje se skriva u divljini. U suštini, ovo je priča iz žanra fantastike i svidjet će se svim ljubiteljima knjiga Neila Gaimana. Tisak media, 150,00 kn

„Medvedgrad“, Fredrik Backman

U svojoj novoj i dosad najhvaljenijoj knjizi Backman nas vodi u Medvedgrad, maleni grad smješten duboko u šumi koji godinama gubi sve moguće bitke; stanovnici se sele u veće gradove, ekonomija je na koljenima, a zajednica zatvorena. Jedino što grad još drži na okupu su strast prema hokeju i staro klizalište koje su izgradile generacije mnogo uspješnije od ove. Hoću knjigu, 119,00 kn

„Praporci u snijegu“, Sarah Morgan

Kayla je nekad voljela Božić, ali sada je posvećenija poslu nego predblagdanskom kićenju doma i veselju, te jedva čeka da  ovo najljepše doba u godini završi. Međutim, sve se mijenja kada dođe u očaravajuće skijalište Snow Crystal, odlučna da kao poslovnog klijenta pridobije neodoljivog vlasnika Jacksona. Kako Kayla i Jackson provode ugodne večeri okruženi bajkovitom, svjetlucavom snježnom scenografijom, doskora profesionalno osvajanje pretvara se u osobno. Tisak media, 29,90 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Odlično štivo za pod bor

Knjiga je savršen dar od Svetog Nikole

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići