Život je cool

Prepoznatljiv po svom otkačenom i šarenom dizajnu, popularni španjolski brend Desigual uvijek je itekako primjetan

Njegov upečatljiv stil, patchwork dizajn te šaroliki grafički motivi karakteriziraju i najnoviju kolekciju u kojoj se mogu pronaći neodoljivi proljetni komadi poput jeansa s otkačenim ukrasima – natpisima, šljokicama, prošivima, vezovima, ali i višebojnim gumbima.

Jakna, 909  kn; traperice, 829 kn; ruksak, 599 kn

Atraktivne jakne nešto su dužeg kroja, dok traperice prate liniju tijela ili su pak široke i kraćih nogavica, što je novi hit sezone.

Jakna, 909 kn

Haljine, tunike i lepršave hlače nose etno uzorak koji će se savršeno uklopiti u svaki boho stil.

Tunika, 909 kn; hlače, 829 kn, tenisice 599 kn; torba, 599 kn

 

Haljina, 979 kn; torba, 599 kn

Tunika, 909 kn

Torbice su posebno neodoljive i dolaze u snažim nijansama i printovima, kao i svim formatima od modela za oko struka, ruksaka pa sve do bowling i doktorskih verzija.

Jakna, 909 kn; traperice, 829 kn; torbica, 449 kn; ruksak, 599 kn

Ruksak, 599 kn

Torba, 599 kn

Torbica, 449 kn

Tenisice su istom stilu, bogato urešene vezom, oslikanim i ispisanim motivima.

Tenisice, 599 kn

Ova kolekcija koja odiše mladenačkim duhom i originalnošću, namijenjena je svima koji se žele istaknuti u masi te biti odjeveni na drugačiji način u modelima koji im daju karakter.

Foto: Desigual press

INSPIRIRAJTE SE

Ženstveni format

Plavo poput neba

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići