Zlatni sjaj

Kao sastavni dio nekog looka, nakit određuje stilski smjer

Bez obzira jeste li ljubiteljica nakita ili ne, sigurno imate neki omiljeni komad kojem se rado vraćate. A često nepredvidivi trendovi sada su nam plasirali nakit zlatnog sjaja, koji se nosi u svim formama, ali i bojama. Naime, možete birati između žutog, bijelog, ružičastog, ali i starog zlata.

Ono što je uvijek u fokusu su ruke. Tako će uz lepršave kombinacije bluza i haljina itekako dobro doći narukvice, koje se nose u krutoj formi, ali i kao niska perlica s privjeskom. Najčešće su vrlo jednostavne i upečatljive, a znaju ih ukrašavati i luksuzni kristali i kamenčići.

Set narukvica, Bershka, 69,90 kn

Narukvica, Crystal Vision, 298 knNarukvica, Swarovski, 1249 kn

Naušnice, za koje već dobro znamo da su must have sezone, sada su se pojavile i u zlatnom sjaju. U trendu su i dalje upadljive, masivne varijante, koje mogu biti vrlo apstraktne i neobične, ali i decentne, poput onih visećih upotpunjenih blještavim kamenčićima. Kako je sve oko nas u znaku cvijeća, na odmet neće biti ni naušnice u tom popularnom obliku.

Naušnice, Mango, 79,90 kn

Naušnice Guess, Watch Centar, 279 kn

Naušnice, H&M, 49,90 kn

Zaks, 990 kn

Trendi ogrlice su i dalje u decentnim oblicima lančića s jednim ili više privjesaka. Nama se svidjela ona satkana od listića oko vrata i na privjescima. Želite li nešto decentnije, odličan izbor bit će tanki lančić s minimalističkim spiralnim privjeskom.

Ogrlica, Comma, 289 kn

Lančić s privjeskom Calvin Klein, Krona, 670 kn

Ništa manje interesantni nisu ni prsteni. Svojim maštovitim dizajnom oduševio nas onaj iz Pandorine ponude nadahnut pčelinjim saćem, koji na sebi ima i minijaturnu pčelicu.

Prsten, Pandora, 545 kn

https://www.instagram.com/p/BhvlgI7Dz07/?taken-by=nadiafairfax

https://www.instagram.com/p/Bh_fUU0AgMk/?taken-by=laureenmuy

https://www.instagram.com/p/BhppDirgU0r/?taken-by=gigihadid

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Stylish za vjenčanje

Uvijek izazovna

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići