Znak pažnje

Na ovaj dan prisjećamo se trnovita puta žena kroz povijest, ali i slavimo budućnost koja je tek pred nama

Pred nama je 8. ožujka, Međunarodni dan žena, koji iza sebe nosi veliko značenje i predstavlja povijesnu borbu za jednakost spolova. I iako je velika borba za prava iza svih žena, još je dalek put pred njima. Bez obzira na to što se borba ne odvija u masovnim skupovima nego u pojedinačnim koracima jakih žena, to je ne čini nimalo jednostavnijom. Zato na ovaj dan slavite snagu, upornost i ustrajnost, ali i istovremeno nježnost i blagost koja leži u ženama oko vas. Uz mali znak pažnje poput dara, buketa cvijeća ili jedne kave u ponovno otvorenim kafićima pokažite da vam je stalo i da poštujete povijest i navijate za još bolju budućnost.

Jasno, svaka će žena imati svoje preferencije kad su darovi u pitanju. Neke će najviše usrećiti komad nakita koji će s ponosom nositi svakoga dana. Druge će pak snagu i značenje pronaći u crvenom ružu koji će iz njih izvući nevjerojatno samopouzdanje. A nekima će praktičnost i dalje biti iznad svega pa će ih oduševiti pametni sat koji će biti još jedan saveznik u osvajanju životnih ciljeva. No gotovo sigurno će svaku ženu oko vas oduševiti bočica omiljenog parfema koja je kroz godine postala njezin zaštitni znak. A poklon-bon u City Centeru one značit će joj slobodno popodne u omiljenom shopping centru, jer je odmor od svih upravo ono što snažnim ženama ponekad treba.

Miris Narciso Rodriguez For Her Musc Noir edp 50 ml, Douglas, 715 kn; poklon-bon City Centera one, 100 i 200 kn; ruž Pupa, dm, 139 kn; pametni sat Samsung Galaxy Watch Active 2, Sancta Domenica, 1599 kn; prsten, Pandora, 780 kn

Naravno, svaka će žena uživati u trenucima za sebe. Posebno u njezi kože i dotjerivanju. Zato će nježna krema za lice ili uvijač za kosu poslati poruku koliko cijenite njih i njihovo vrijeme. A stylish sunčane naočale i elegantna torba bit će univerzalni znak kako uspješne žene ponekad trebaju dodatnu pomoć i zaštitu jer je put do čela kolone jakih žena trnovit i zahtijevan. No žene mogu sve i puno više pritom izgledajući nevjerojatno dobro dok svijet osvajaju u visokim potpeticama.

Karite ultrabogata krema za lice, L’Occitane, 240,90 kn; sunčane naočale Dior, Optika Optotim, 2319 kn; natikače, Mango, 349,90 kn; grudnjak, Intimissimi, 279 kn; gaćice, Intimissimi, 99 kn; uvijač za kosu Remington, Elipso, 389 kn; torba, Aldo, 450 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

5 savjeta za drugačiju godinu

Boja za optimizam

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići