Znamo gdje se kriju stylish blagdanski outfiti za najmlađe

Jacadi Paris predstavio je Ceremonie svečanu kolekciju

Prosinac obiluje svečanostima i obiteljskim okupljanjima na kojima su najveće zvijezde upravo najmlađi članovi. Odjeveni u posebne kombinacije koje savršeno pristaju prigodi, osvajaju slatkoćom na koju niti jedan član obitelji ne ostaje ravnodušan. A ovih blagdana upravo takva kolekcija stigla je u City Center one Split u Jacadi Paris, brend koji idealno spaja dozu pariškog chica i udobnosti koja je apsolutni prioritet. Ova preslatka svečana kolekcija naziva Ceremonie osvaja kako svojim dizajnom tako i materijalima koji su korišteni u njezinoj izradi.

Baš poput mama, niti djevojčice neće ostati ravnodušne na sam pogled na neodoljivo mekani baršun. Ovaj poželjni materijal neizostavan je u blagdanskoj sezoni jer ostavlja dojam luksuza i elegancije, a da pritom pruža i osjećaj udobnosti i nesputanosti. A posebno neodoljivo izgleda u tamnijim nijansama poput dubokih plavih tonova koji odišu chic prizvukom.

599 kn

689 kn

Uz mekoću baršuna na stylish haljinicama A kroja vaša će mezimica obožavati i upečatljive detalje poput velike mašne. Upravo će ona dati idealnu dozu blagdanskog duha i učiniti da se svaka djevojčica osjeća poput prave princeze. Osim u tamnoplavom tonu zasjati može i u spoju s vibrantnom zelenom, ali i u potpuno ružičastom izdanju koje će, vjerujemo, izmamiti najširi osmijeh na njezinu licu.

689 kn

689 kn

Pobrinuo se Jacadi Paris i da vaš mali frajeri odjevnom kombinacijom šarmira sve prisutne na božićnom ručku. Naravno, u komadima koje će obožavati zbog njihova klasična kroja i osjećaja nesputanosti koje pružaju. Zato će njegov odabir i u ovoj prigodi biti tamne hlače i opuštena prugasta košulja u uvijek cool kombinaciji bijelih i plavih prugica.

259 kn

339 kn

No za blagdane se valja dodatno dotjerati komadima koji su rezervirani za posebne prigode kad vaš dječak s ponosom pokazuje odjevnu kombinaciju. A za to će zadužen biti stylish kardigan na kopčanje koji će izvrsno pratiti košulju i učiniti svakog mališana pravim trendseterom. Ipak, zvijezda outfita svakako će biti chic leptir mašna za koju će dobivati komplimente.

339 kn

139 kn

Svi navedeni proizvodi dostupni su Jacadi Paris trgovini u City Centeru one Split.

Foto: Jacadi Paris

INSPIRIRAJTE SE

Chic komadi stvoreni za zimu sa stilom

Sezona darivanja započinje sv. Nikolom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići