Zrcalni sjaj na usnama

Legendarni transparentni potpis za usne zrcalnog sjaja i iskričavih boja sada je još potpuniji u formi ruža Dior Addict Stellar Shine Lipstick, koji pruža lagani osjećaj na usnama, kao i dugotrajnu postojanost

Namijenjen je samouvjerenim ženama koje vole zablistati u svakom smislu, ovisnima o modi, neodoljivoj kozmetici, Dioru… Liniju ovih ruževa odlikuju iskričave boje i hidratantna njega sa sofisticiranim sjajem.

Zvijezdu svih ružičastih nijansi pak predstavlja Dior Addict Stellar Shine Lipstick, Be Dior 976, ready-to-wear boja koja pristaje svim tonovima kože, svim modnim stilovima i ono najvažnije – svim ženama.

Prirodni voskovi, uključujući pčelinji, pružaju maksimalnu ugodu. Sjaj ovog genijalnog ruža pojačan je uz pomoć blistavih transparentnih bisernih čestica i tone-to-tone čestica s pigmentima, a sve uz zadržavanje sjaja do osam sati.

Tako je Dior Addict Stellar Shine Lipstick idealan za sve one koje žele trenutačni i dugoročni sjaj. Ugodan osjećaj ulja i pčelinjeg voska upotpunjen je aloe verom, koja pruža svjež efekt prilikom aplikacije ruža, a ujedno umiruje i hidratizira usne do 24 sata.

Dior Addict Stellar Shine Lipstick, Douglas, 295 kn

Dior je pun novosti pa je tako lansirao i makeup kolekciju Backstage Pros Lips. Naime, ove je godine otkrio dosad neviđenu tajnu iz svog backstagea, novu zvijezdu dekorativne kozmetike – Lip Maximizer. Ovaj već sada ikonski proizvod najbolji je prijatelj brojnih vizažista i omiljen među modelima, a objeručke su ga prihvatile mnoge žene i to na dnevnoj bazi.

Tako se ova ultranjegujuća formula našla u novim svježim nijansama i to s nevjerojatnim efektima, ali i maksimalnim sjajem. Zahvaljujući pomnom istraživanju u Diorovim laboratorijima nastao je proizvod koji pruža pravu njegu usana u kombinaciji s apsolutnom udobnošću, nevjerojatnim sjajem i impresivnim plumping efektom.

U srcu formule je hijaluronska kiselina koja organizirana u mikrosferama tvori zaštitnu barijeru na usnama koja zadržava vodu i pomaže osigurati 24-satnu hidrataciju. Također, Lip Maximizer usnama dodaje i 29 posto volumena zahvaljujući plumping efektu pri svakom nanošenju. Dan za danom usne su sve zaglađenije i senzualnije.

Dior Lip Maximizer Hyaluronic Lip Pulmper, Douglas, 289 kn

Još jedan neodoljivi dodatak obitelji Backstage Pros Lips su ruževi Lip Glow To The Max, prave zvijezde za njegu usana koje dolaze u dvobojnom stiku koji kombinira dvije blistave teksture, jednu bogatu očaravajućim pigmentima i drugu, nevjerojatno svjetlucavu. Skriven u ružičastoj tubi, ovaj ruž kombinira dvostruku dozu nijansi Lip Glow u očaravajućem vrtlogu.

“Novi must-have brojnih žena, Lip Glow, tako pomiče granice boje i sjaja do maksimuma“, kaže Peter Philips, Diorov kreativni i imidž makeup direktor. Uz ekstremnu koncentraciju u najsjajnijoj nijansi, dva puta više nego u izvornom Lip Glow 001, tehnologija Color Reviver koristi molekulu eozina koja se prilagođava pH-u usana, otkrivajući prilagođenu nijansu. Najsvjetlija boja zasićena je finim, svjetlucavim prelijevanjem za izniman sjaj. Koncentrirana u maslacu od manga, formula daje 24-satnu hidrataciju, dok sjajni ruževi Lip Glow To The Max dolaze u dvije završne obrade. Svih pet nijansi iz ove linije imaju ‘rosan’ učinak koji imitira svježe poljubljene usne.

“Svaka kombinacija boja zabavna je i blistava, iako priznajem da sam slab na nude Rosewood duo varijantu“, ističe Peter Philips.

Dior Lip Glow To The Max, Douglas, 289 kn

Jednostavno neodoljiva nova paleta boja potječe od svježih i slatkih nijansi balzama za usne Lip Glow. Sedam prozirnih boja, s pigmentima koje je precizno dozirao Peter Philips, dostupno je u sjajnim ili holografskim završnim obradama.

Boje se kreću od nijanse Pink, apsolutnog favorita poznatog modela Belle Hadid, preko Maline, Berry, Coral pa do Rosewooda, univerzalne, senzualne nude nijanse. Konačno, Holo Pink i Holo Purple, dvije holografske nijanse, prepune su mikrosvjetlucavih čestica koje sjaje jednako fascinantno, kao što i hvataju svjetlost.

Oba proizvoda, odnosno dva nova objekta želje Peterove su kreacije. Koristite ih zajedno za maksimalnu infuziju boje, izuzetan sjaj i senzualno pune usne.

Foto: Dior press

INSPIRIRAJTE SE

Ruž kao novi accessories

U potrazi za sjajem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići