Samo za tvoje oči

Za neodoljivu kolekciju Eyes, Lucia Pica, Chanelova kreativna makeup direktorica, inspirirala se čarolijom noći, odnosno svijetom koji je isprekidan umjetnim neonskim svjetlima koja pretvaraju sjene u svjetlost i obrnuto. Svijetom u kojem se boje skrivaju iza zrcala misterije ili se, suprotno, otkrivaju u njihovu intenzitetu

Boje iz Eye makeup kolekcije igraju se s kontrastnim teksturama i intenzitetima, kao i magnetizmom koji proizlazi iz tih varijacija.

 

Sjenilo za oči Ombre Première, kremasto sjenilo za oči, 275 kn; sjenila za oči Les 4 Ombres, 449 kn; olovka-sjenilo Stylo Ombre et Contour, 269 kn, sve Douglas

Što se pak samih proizvoda tiče, Chanel je predstavio prvu olovku-sjenilo Stylo Ombre et Contour koja objedinjuje sve navedeno. Naime, njezin svilenkasti uvlačivi vrh može se koristiti za iscrtavanje tankih ili debelih linija. Ušiljeni vrh i lako maziva tekstura uokvirit će oči intenzivnom, dugotrajnom i vodootpornom bojom. Duboko pigmentirane nijanse ove olovke-sjenila kremaste teksture s lakoćom sjenčaju kapke, ostavljaju upečatljiv trag i osiguravaju ekstremnu udobnost na koži.

Olovka-sjenilo Stylo Ombre et Contour, Douglas, 269 kn

Obnovljena paleta sjenila za oči Les 4 Ombres nudi još više efekata za beskrajnu slojevitost sjenčanja. Kremasti ili u prahu, mat ili satenski… Svaka inačica ove Eyes kolekcije sadrži inspiraciju noćnim sjenama, ali svjetlosti koja iznenada proizlazi iz njih.

Još jedan Chanelov novitet je baza za sjenila koja izjednačava i zaglađuje kapak te poboljšava rezultat šminke, koji zahvaljujući upravo La Base Ombres Ă Paupières traje do večeri. Svježa i lagana tekstura gela sadrži mješavinu nevidljivog mekog praha koji ispunjava bore i daje baršunasti blur efekt na koži. Njegov tanki i savršeno suhi film pretvara praškasta sjenila u ravnomjerno obojeni veo, a upijajući prašak iz formulacije sprječava razmazivanje kremastih olovaka tijekom dana. Tako će uz ovu bazu za kapke čak i najupadljivije boje ostati postojane sve do večeri, odnosno uklanjanja šminke.

Baza za sjenila La Base Ombres Ă Paupières, Douglas, 269 kn

Revolucionaran proizvod koji nam dolazi iz Chanela svakako je Le Révolution Volume de Chanel Mascara, odnosno njena četkica. Naime, ovo je prva maskara na svijetu čiji je aplikator izrađen 3D printerom, odnosno isprintan. Četkica je dizajnirana kako bi pri svakom izvlačenju iz bočice uzela idealnu količinu maskare i stvorila neodoljiv efekt na trepavicama, točnije ekstremni volumen trepavica bez grudica.

Formula ove revolucionarne maskare sadrži voskove, vitamine i polimere koji omogućuju dugotrajno i intenzivno premazivanje trepavica, koje su potom izražajnije, ali i njegovanije.

Maskara Le Révolution Volume de Chanel Mascara, Müller, 289,90 kn

 

Sjenilo za oči Ombre Première, kremasto sjenilo za oči, 275 kn; sjenila za oči Les 4 Ombres, 449 kn; olovka-sjenilo Stylo Ombre et Contour, 269 kn, sve Douglas

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Ljubičasti trag

Sve u jednom proizvodu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići