Sve u jednom proizvodu

Ukoliko se želite riješiti bora oko očiju, tamnih koluta i otečenosti, pronašli smo idealan proizvod. Naime, Nuxeov Nuxellence Zone Regard za vas će učiniti sve to

Nova generacija tretmana za područje oko očiju pruža trenutačan efekt prirodno osvijetljenog izgleda kože zahvaljujući usavršavajućoj blur teksturi. Naime, metalni masažni aplikator proizvoda oblikovan je kako bi nježno masirao područje ispod i oko očiju te na taj način drenirao i smanjio otečenost.

Ovaj jedinstveni alat za ljepotu ujedno stimulira proizvodnju kolagena kako bi kožu učinio elastičnijom. Tamni koluti i vrećice ispod očiju, kao i gubitak tonusa sada su prošlost zahvaljujući dodatku biljne hijaluronske kiseline koja hrani kožu i popunjava bore. Nuxellence Zone Regard koristite za trenutačan usavršavajući efekt, kao i za odličnu makeup bazu zahvaljujući puderastom završetku. Nakon četiri tjedna korištenja ovog izvrsnog anti-age proizvoda znakovi umora i starenja bit će vidno reducirani. Isprobajte ga i uživajte u svom novom beauty čarobnjaku, nećete požaliti.

Anti-age njega za područje oko očiju, Nuxe Nuxellence Zone Regard 15 ml, Farmacia, 276,15 kn

Foto: Nuxe press

 

INSPIRIRAJTE SE

Matirane makeup teksture

Novi mirisni kod

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići