Ljubičasti trag

Moćnu kolekciju upečatljivih boja Yconic Purple po prvi puta potpisuje Tom Pecheux, globalni YSL kreativni direktor za makeup

U ovom jesenskom makeup looku dominira prepoznatljivsimbol kultne kuće, ljubičasta boja, koja je oduvijek imala važnu ulogu za YSL. Intrigantnija no ikad prije, ona odiše snagom, intenzitetom i ženstvenošću, što su i temelji cjelokupnog novog looka. Kolekcija sadrži kultna sjenila Couture Palette, inovativni proizvod Couture Chalks te nove zvijezde Couture Blush i Couture Highlighter.

Vjerni obožavatelji YSL Beautéa bit će oduševljeni jedinstvenim kolekcionarskim primjerkom palete sjenila Couture Pallette koja dolazi u limitiranoj ediciji. Kutijica je ukrašena svjetlucavim logotipom i slovom Y koje odaje počast ženstvenosti, dok je zvijezda unutrašnjosti palete ljubičasta. Unutrašnjost krije i ekspresiju boja koja se temelji na ključnim nijansama iz YSL-ova arhiva, kao i onim iz novijih kolekcija.

Paleta sjenila za oči, Couture Palette, Müller, 519,90 kn

Svoju kreativnu stranu moći ćete izraziti pomoću sasvim novog proizvoda u kolekciji Couture Chalks koji sadrži četiri upečatljive nijanse, a možete ih koristiti kao sjenilo, ruž ili rumenilo. Nanosite ih prstima ili kistom, kreirajte vlastiti makeup i uživajte u inovativnosti ovih neodoljivih kozmetičkih poslastica.

Olovke za kreiranje makeupa, Couture Chalks, Müller, 519,90 kn

Kultni ruž Rouge Pur Couture, postojane boje i formule koja se ne suši na usnama, sada dolazi u dvije nove nijanse – zavodljivoj boji burgundca Violine Désinvolte i crvenoj Rouge Provocation koja pomiče granice zavođenja.

Ruž za usne, Rouge Pur Couture, Müller, 274,90 kn

Lakovi za nokte La Laque Couture također su neizostavni dio nove kolekcije, a dvije nove boje Violet Underground i Mauve Alternatif predstavljaju ljubičastu kao apsolutni must have.

Dugotrajni lak za nokte, La Laque Couture, Müller,  199,90 kn

Kampanju u kojoj je glavna uloga dodijeljena Staz Lindes, u kojoj je odjevena u smoking sa zavodljivim dekolteom u obliku kultnog slova Y, snimio je Craig McDean. Usne joj krasi upečatljiva boja burgundca, dok su joj oči naglašene ljubičastim sjenilom i uokvirene gustim, crnim trepavicama, a makeup kreaciju potpisuje Tom Pecheux.

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Matirane makeup teksture

Ritual njege

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići