Hlače za poslovni look

Business outfit podrazumijeva fine hlače koje ne moraju nužno biti dio odijela, a najtraženije su one kariranog uzorka ili pak neutralne sive. Što se pak kroja tiče, birajte one u kojima ćete se osjećati najudobnije, jer izbor je zaista velik

Visoki struk i uži model nogavica idealan je za žene koje žele vizualno izdužiti noge, ali i eventualno prikriti trbuščić. Najbolje će doći do izražaja uz salonke, ali i čizme visokih sara.

C&A, 149 kn

Izrazito široke nogavice, odnosno hlače koje imitiraju suknju također su vrlo popularne i praktične, a najbolje pristaju višim ženama.

United Colors of Benetton, 224,90 kn

Ukoliko volite široke nogavice, a niste visoki birajte model koji ima visok i naglašen struk jer on figuru čini izduljenijom, naročito donji dio. A za još bolji efekt obujte stiletto potpetice.

H&M, 249 kn

Minimalističke sive hlače širokog kroja odličan su odabir za poslovni outfit, a najbolje će izgledati uz elegantne salonke i jednostavnu košulju ili bluzu uz koje možete kombinirati i šik maramu.

Mango, 249,90 kn

Uske hlače poput tajica nosite u spoju s dužim blejzerom i čizmama visokih sara. Možete ih isfurati u suvremenoj varijanti uz majicu s natpisom i ruksakom umjesto klasične torbe.

New Yorker, 119 kn

Klasičan model s pasicom i džepovima najbolje će pristajati ženama užih bokova. Nosite ih u spoju s ravnim cipelama stroge, muške forme i omiljenim puloverom ispod kojeg možete odjenuti žutu ili sivu košulju.

Zara, 199,90 kn

https://www.instagram.com/p/Bp498atnptv/

View this post on Instagram

Up on fashiioncarpet.com – WINTEROUTFITS FÜR DEINEN FIGURTYP ⛄️ Bei Kleidung geht es in erster Linie natürlich darum, dass wir uns wohl fühlen und der Look Spaß macht. Aber an zweiter Stelle steht der Positiv-Faktor. Das heißt, der Look soll uns natürlich nicht erdrücken, sondern den Raum geben, zu glänzen und die positiven Eigenschaften unseres Wesens zu unterstreichen. Das schafft ein Styling, wenn es unsere Vorzüge betont und optische Ungleichheiten auspendelt. Dafür muss man seinen Figurtyp kennen und ihn unterstreichen. Wie du das auch im Winter schaffst? Genau das verrate ich heute auf dem Blog mit meinen modischen Winter Styling Tipps nach Figurtypen 🙂 #stylingtipps #winteroutfit #winterfashion

A post shared by Nina Schwichtenberg (@fashiioncarpet) on

https://www.instagram.com/p/Bsx5tg3F6fU/

https://www.instagram.com/p/BsoBf8tlNrw/

https://www.instagram.com/p/BrvlzzNhvlg/

https://www.instagram.com/p/BtBl7EXFMiw/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljivi trokutići

Klasični komadi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići