CITY STYLE: PAULA SIK

Modna influencerica Paula Sikirić, kolumnistica magazina Gloria, na svom Instagramu ima preko 60 tisuća pratitelja koji je u virtualnom svijetu prate u stopu.

Kako je započeo tvoj put na Instagramu?
Moj put na Instagramu bio je vrlo krivudav. Zapravo, u samom startu bio je bijeli put, a zatim je počeo nalikovati nekakvoj divljoj cesti koja je malo posuta kamenjem pa kasnije laticama poljskog cvijeća, a onda je počeo poprimati oblik utabanog puta. Da prekinem metaforu, Instagram sam palila i gasila nekoliko puta. Počela sam s makeupom, preko neopterećenih fotki, da bih došla do lifestyle bloga u kojem dominira moda.

Koji je najbolji fashion savjet koji si dobila?
Nikad ne slušam fashion savjete! Realno, nisam ih ni dobila. Kombiniram što poželim i nosim to sa stavom. Kažu da na meni super stoje moje modne ekshibicije. Toga se i držim, svog modnog izričaja.

Cipele, Zara, 199 kn; torba, Mango, 549 kn; traperice, Pull&Bear, 199 kn; top Zara, 69 kn; sako, Mango, 549 kn

Kako bi opisala svoj stil?
Moj stil ne voli ziheraško odijevanje, iako znam samu sebe zateći u jednostavnim kombinacijama s maksimalno dvije uparene boje (kao u ovoj koju sam kupila u City Centeru one). Inače volim miješati stilove, boje, uzorke i teksture.

Tri must-have komada ovoga proljeća su?
Dobar sako, maxi haljina i osmijeh!

Cipele, Zara, 199 kn; torba, Mango, 549 kn; traperice, Pull&Bear, 199 kn

Otkud crpiš inspiraciju za kombinacije?
Iskreno, nikad nisam previše pratila trendove i modne stranice. Osjećam se kao da mi guše kreativu. Odjenem ono što mi padne na pamet. Uglavnom uzmem jedan komad i po njemu se ravnam. Kao da je on centar, a sve ostalo je njemu podložno.

Pred kojim modnim trendom nikad ne bi pokleknula?
Nikad nisam mogla provariti Uggsice i balerinke. Mislim da mi to nikako ne stoji. Iako na drugima ne izgleda uvijek loše.

Puno vremena posvećuješ vježbanju. Paziš li i tamo na svoj izgled i sportske kombinacije?
Kad vježbam, uglavnom sam u rasparanim starim majicama, beživotnim tajicama i izgledam kao da me poplava donijela. Toliko me ubiju treninzi da mi je žao uništiti neki dobar par tajica ili opremu za treniranje.

Postoji li svojevrsni pritisak kad biraš modne kombinacije jer te ljudi ipak prepoznaju?
U samom sam startu brinula što ako me prepoznaju, a ja nisam sređena. To je trajalo nekoliko mjeseci, a onda sam shvatila da nitko ne može biti sređen 24/7. Ne marim više za to. Kada mi se kombinira, kombiniram, a ako taj dan nemam vremena – imam za obaviti 150 sastanaka, odjenem se casual jer mi tempo tako nalaže.

Foto: Paula Sikirić

INSPIRIRAJTE SE

Citystyle: august_xvi

CityStyle: Slaki Palaki

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići