Citystyle: august_xvi

Popularna Instagram djevojka Pamela Smoljanić rodom je iz Dubrovnika, a radi u jednoj marketinškoj agenciji. Ono što nas je privuklo kod Pamele jest njezin osebujan stil, koji pod Insta nazivom august_xvi prati preko jedanaest tisuća pratitelja. A kako svoj stil doživljava ona, pročitajte u nastavku

Kada si i kako započela svoj put na Instagramu?
Iskreno, za odgovor na ovo pitanje morala sam pregledati skoro 500 slika unazad. Svoj put na Instagramu započela sam još 2015. godine. Tada sam odbijala objavljivati svoje slike pa je zvijezda mog profila uglavnom bio moj pas Hector.

Koja su tri must-have komada ovog proljeća?
Općenito nisam fan te fraze must-have. Ne mislim da postoji nešto što svi moraju imati, ali znam da će u mom ormaru, kao i uvijek, prevladavati lagane, prozračne midi haljine, neutralne boje, zlatni nakit, pletene torbice, dobri strukturirani sakoi, bluze na jedno rame. Svoje uobičajene favorite, točkice i prugice kombinirat ću sa životinjskim uzorkom, a omiljeni detalj ostat će šešir.

Koliko vremena posvećuješ modnim kombinacijama?
Kako kada! Nekad (čitaj kada je vani sunčano) odjenem se i spremim super brzo. Nepisano je pravilo da sam tad nekako i najzadovoljnija svojom kombinacijom i izgledom generalno. S druge strane, kad je vani tmurno i jednostavno mi nije dan, znam ujutro beskonačno dugo gledati u ormar, mozgati, pretraživati Instagram za inspiraciju i opet zaključiti da nemam ništa za obući.

Kako bi opisala svoj stil?
U zadnje vrijeme se često s prijateljicama zezam da je moj stil bipolaran. U većini slučajeva rekla bih da volim romantične, boho komade i detalje. S druge strane obožavam jednostavne, monokromatske komade, oversized sakoe i balonere. Rekla bi da je moj stil negdje između toga.

Haljina, Zara, 229 kn; torbica, Stradivarius, 149,90 kn

Gdje najčešće kupuješ, u kojim trgovinama?
Često kupujem online, a kada se odlučim za tradicionalni shopping, to je uvijek City Center one West. Blizu mi je doma, uvijek ima mjesta za parkiranje, a uz to u jednom posjetu obavim shopping za sebe, za kuću, a u većini slučajeva i popijem kavu s mamom.

Tko je tvoj modni uzor i od kuda crpiš inspiraciju za modne kombinacije?
Modni uzor mi je mama. Od kada znam za sebe, to je žena koja njeguje svoj, ako mene pitate, nepogrješiv stil. I baš uvijek je sređena tip-top. Ja sam daleko od toga, ali uvijek me inspirira to kako je i u najvećoj gužvi i u najtežim trenucima kod nje svaki detalj na svom mjestu. Svoju inspiraciju crpim posvuda. Često s Instagrama, često od prijateljica, kolegica i ostalih super odjevenih cura koje vidim u prolazu. Ne smijem zaboraviti ni modne časopise, svaka čast digitalnim medijima, ali meni će print uvijek ostati print.

Torbica, Stradivarius, 149,90 kn

Koji bi savjet dala nekome tko želi izgraditi jedinstven stil?
Vratila bih se na drugo pitanje i rekla da ne postoje must-have komadi. To su preteške riječi za tako zabavnu temu kao što je moda. Trendovi služe za inspiraciju, ako ti se nešto svidi super, ako ne – preskoči ga! Na kraju krajeva, nosi ono u čemu se osjećaš najbolje, nemoj se bojati isprobati nešto drugačije i nemoj se opterećivati time što će netko drugi reći za tebe ili tvoju kombinaciju.

Da moraš odabrati jedan modni komad koji prolazi u svim prilikama, što bi odabrala?
Midi haljinu, bez imalo dileme.

INSPIRIRAJTE SE

CityStyle: Slaki Palaki

Tisuću lica balerinki

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići