CityStyle: Slaki Palaki

Slađana Ostić, Instagram influencerica iz Lovrana, poznatija pod nadimkom Slaki Palaki, na svom profilu već ima 22 tisuće pratitelja. Ova 27-godišnjakinja završila je Fakultet za menadžment u turizmu te radi kao menadžer proizvoda u jednoj turističkoj agenciji. No njena velika ljubav je moda, koja joj je putem popularne društvene mreže otvorila vrata u jedan sasvim novi svijet

Otkud ideja za ime?
Još od srednje škole nadimak mi je bio Slaki, a jedno ljeto mi je dečko dodao to Palaki u nadimak i od tada sam ga koristila za ‘nick’ za svaku mrežu, pa tako i Instagram.

Kada si i kako započela svoj put na Instagramu?
Instagram sam otvorila 2012. godine, no tad sam ga, kao i svi, koristila isključivo u privatne svrhe i objavljivala neke sitnice iz svog života. Godine 2014. sam počela obraćati pažnju na to što objavljujem i primijetila sam da dobivam feedback od djevojaka kojima se sviđa moj stil. To me potaknulo da se više trudim i stvaram bolje fotografije te se s vremenom skupila jedna mala zajednica ljudi koji mi svakodnevno daju podršku.

Koje su tri stvari ključne za dobar stil?
Pa rekla bih da je najbitnije nositi ono što ti se sviđa, bez obzira na to što netko drugi misli o tome. Zatim, važno je biti ne previše povodljiv za trendovima i ne kupovati nešto samo zato što je to trenutno in na Instagramu, već ako ti se sviđa neki trend, uklopi to u svoj stil. Također, bitno je da se osjećaš ugodno u tome što nosiš jer se to zbilja vidi – nije važno što nosiš već kako to nosiš!

Koja su tri must-have komada ovog proljeća?
Must-have komadi ovog proljeća za mene su – haljinica s cvjetnim printom (šokantno, znam), vezeni i pleteni detalji na bluzama, torbicama, haljinama i ravne cipele s predimenzioniranim detaljima kao što su kopče, mašne i slično.

Hlače, Zara, 229,90 kn; vesta, Stradivarius, 179,90 kn; naušnice, Stradivarius, 49,90 kn

Tko su cure koje te prate?
Mislim da su to uglavnom mlade djevojke koje traže inspiraciju za modne kombinacije i modne detalje. Često volim snimiti što sam našla u dućanima, pogotovo ako su u tijeku rasprodaje pa mislim da to curama super dođe kao informacija.

Kako bi opisala svoj stil?
Moj stil je jako jednostavan, no uvijek volim ubaciti neki mrvicu drugačiji detalj koji začini stvar i učini outfit zanimljivijim. To mogu biti cipele, torbica, hlače…

Majica, Stradivarius, 49,90 kn; hlače, Zara, 229,90 kn

Osjećaš li pritisak kad slažeš modne kombinacije kako bi ih ovjekovječila na Instagramu?
Pa zapravo nikad ne odijevam nešto s ciljem da to idem fotkat za Instagram, već ugnjavim nekoga da fotka moj svakodnevni outifit. Razlika je samo u tome da nekad imam inspiracije u smišljanju kombinacija, a nekad nemam.

Što čini tvoj ultimativni outfit kada se spremaš na neki event?
Neke dobro krojene hlače, bluza ili jednostavan top i sako te ako sam raspoložena, štikle. No najčešće moj odabir budu neke ravne cipele ili mokasinke.

INSPIRIRAJTE SE

Za udoban i elegantan korak

My special place

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići