3 outfita za male školarce

Kombinacije za povratak u školu

Svratite u City Centar one i kupite sve što vam treba za nove izazove, školske, uredske, pa i one kućanske. A osim odlične ponude, očekuju vas i brojni pokloni. City Centar one vam povodom povratka u rutinu nudi brojne poklone, ovisno o iznosu vaše kupnje u  City Centeru one West, City Centeru one East i City Centeru one Split. Svoje poklone, uz predočenje računa, možete preuzeti do 10. rujna na Mjestu za informacije.

Školska godina kuca na vrata i pravo je vrijeme da pripremite odjevne kombinacije za svoga dječaka. Ove sezone nose se udobni outfiti u trendi bojama, a koloristički igrokaz možete postići detaljima poput boca za vodu, praktičnih ruksaka s printom i tenisica. Udobnost se naglašava krojevima koji su idealni za školu, ali i igranje na školskom dvorištu. Da biste izbjegli stres prilikom kupnje, za vas donosimo tri outfita koja vas mogu inspirirati za nadolazeću školsku godinu.

Zelena boja naš je favorit i rado je viđena u dječjim kolekcijama odjeće. Outfit koji predstavljamo vrvi od zelenih tonova, od hlača do tenisica, a možete ih kombinirati s bijelim T-shirtom i modnim dodacima za mališane. Vaš mali avanturist u ovoj će casual kombinaciji biti spreman za sve izazove, čak i kada dani budu kišni.

Sat Flik Flak, Watch Centar, 47,00 €  (354,12 kn); majica, Mango, 7,99 € (60,20 kn); crtančica Target, Baby Center, 0,92 € (6,93 kn); tenisice Nike, BUZZ, 104,99 € (791,05 kn); hlače, H&M, 9,99 € (75,27 kn); kišobran Stephen Joseph, Baby Center, 18,98 € (142,99 kn); šilterica New Era, Intersport, 21,99 € (168,58 kn); školska torba Step by Step Grade, Maras, 146,00 € (1.100,04 kn)

Ovo prijelazno razdoblje zahtijeva pametnu kupnju prilikom koje je dobra ideja izabrati i hoodicu te klasične traperice s pomakom. Sigurni smo da će ova kombinacija oduševiti sve roditelje koji traže praktična rješenja za odijevanje dječaka. Plavi tonovi iznimno su zahvalni za održavanje, a izgledaju svježe i urbano. Fokus je ove sezone na različitim printovima koji krase školske torbe, tenisice, čak i dodatke poput pernica i satova.

Majica, Mango, 12,99 € (97,87 kn); tenisice, adidas, Deichmann,  44,99 €, (338,98 kn); hlače, H&M, 29,99 €  (225,96 kn); kemijska olovka Ballpoint, dm, 1,85 € (13,94 kn); ploča za pisanje, Baby Center, 21,99 € (165,68 kn); sat Flik Flak, Watch Centar, 57,00 € (429,47 kn); ruksak Samsonite, Maras, 68 € (512,35 kn)

Safari za školarce? Zvuči odlično. Nama se posebno dopada ponuda trgovina koja je prepuna safari detalja poput hlača i majica u bež tonovima, a ovaj pomalo minimalistički look izgledat će super ako mu dodate klasični T-shirt, bijele tenisice i pernicu u istim tonovima. U ovom outfitu naglasak nije na detaljima, nego na klasičnosti i udobnosti. Prava avantura za male fashioniste!

Majica, Mango, 6,99 € (52,67 kn); košulja, Zara, 17,95 € (135,24 kn); tenisice Levi’s, Mass, 49,99 € (376,65 kn); hlače, Zara, 22,95 € (172,92 kn); naočale, Ghetaldus, 79,00 € (595,23 kn); pernica Walker, Maras, 9,50 € (71,58 kn); ruksak Belmil, Hoću knjigu, 59,71 € (449,88 kn)

Foto: Press, Pexels

INSPIRIRAJTE SE

Top komadi za tomato girl look

Hit komadi u kojima ćete probuditi svoju ženstvenost

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići