6 torbi koje će podići svaki outfit

Statement izdanja

U ženskoj bismo modi, bez pretjerivanja, o torbama mogli govoriti u kontekstu esencijalnih komada. Iako je riječ o modnom dodatku koji po svojoj prirodi nije ključan komad za pristojan izgled, većina žena ne može zamisliti izlazak iz kuće bez torbe, bilo da idu samo do trgovine po osnovne namirnice ili na neku svečanost. Stoga, uglavnom, osnovu kolekcije torbi drže jednostavnom i bezvremenskom kako bi baš svaki model bez muke mogle nositi uz svaki odjevni komad. No, klasične torbe uglavnom su tu da bi ispunjavale svoju svrhu, a ne podigle outfit – zato vam predlažemo šest modela koji će vas istaknuti bez obzira na prigodu u kojoj ih nosite.

Torbe manjih dimenzija često su dizajnom najmaštovitije. Čak i one namijenjene za dnevne kombinacije mogu biti prava mala remek-djela koja svojim interesantnim dizajnom podižu dojam looka. Ipak, vladaju li vašim ormarom neutralni tonovi i klasični krojevi, za svoju statement torbicu odaberite varijantu koja kombinira koloritnu eklektiku i crnu osnovu. Volite li se igrati bojama u svojim dnevnim outfitima, svakako razmislite o torbici u jarkoj boji. Žuta, plava, ružičasta ili zelena – sasvim je svejedno, jer će baš svaka biti super komad za dobar colorblocking.

Desigual, 39,97 € (301,15 kn)

Lacoste, Maras, 153,60 € (1157,30 kn)

No, za večernja izdanja pustite mašti na volju i odaberite model koji će se presijavati pod svakim kutom. Bilo da ste obožavateljica cirkona, bilo da više volite metalik sjaj – nećete pogriješiti jer party kombinacije traže izrazito upečatljive torbice koje će vas istaknuti u nepreglednoj masi. Ako još, k tome, dolaze u neuobičajenom dizajnu te ako im pridružite matching cipele, wow efekt je zagarantiran!

Mango, 49,99 € (376,65 kn)

Zara, 35,95 € (270,87 kn)

Kad su velike torbe u pitanju, često naginjemo neutralnim nijansama i bazičnim modelima, što je prava šteta jer, zahvaljujući dimenzijama u kojima dolaze, imaju izvrsnu predispoziciju postati pravi statement komad svakog outfita. Tote modele i druge varijante strogih linija genijalno nose intenzivne boje koje su sasvim dovoljan dodatak jer će sasvim jednostavnu torbu učiniti senzacionalnom. No, ne morate se nužno odlučiti za neku jarku nijansu da biste se istaknuli jer to možete postići i predimenzioniranom torbom neutralne bež nijanse, ali neuobičajena dizajna koji će sasvim sigurno privlačiti poglede.

Liu Jo, Fashion&Friends, 84,50 € (636,67 kn)

Mona, 279,90 € (2108,91 kn)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Ponovo se nose tube komadi

Ultimativni ljetni outfiti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići