A sada teretana!

Opet smo odlučili, od Nove godine krećemo u teretanu! Neka ova odluka ovoga puta bude i izvršena

Kako biste se osjećali bolje, bili zdraviji i u boljoj formi, krenite na vježbanje. Okanite se stalnih izgovora – nemam vremena, nisam dobro, umorna sam… Potrebno je samo pokrenuti se, jer nakon toga sve je lakše. Mi smo vam pripremili nekoliko outfita u kojima ćete moći vježbati do savršene kondicije ili linije…

Ukoliko se još niste spremni pokazivati ili ste pak zimogrozni, odaberite majicu dugih rukava i tajice. Kao cool detalj upotrijebite rukavice bez prstiju. Naravno, važne su i dobre tenisice čija je udobnost na prvom mjestu.

Majica Nike, Intersport, 445,90 kn; Smart watch Apple, 38 mm Woven Nylon, iSTYLE, 479 kn; tajice Reebok, Intersport, 419,95 kn; tenisice Nike, Shooster, 1.499 kn; rukavice, Oysho, 99,99 kn

 

Da biste se osjećali što ugodnije i nesputano, uz tajice birajte sportsku majicu na tregere. Ne zaboravite na ukusan napitak, a ukoliko želite trening nastaviti i kod kuće, nabavite malene i praktične utege za ruke, kilaže prilagođene vašoj kondiciji.

Majica Nike, Hervis, 129,90 kn; napitak Bolero Essential, guava, Polleo Sport, 4,25 kn; tajice adidas, Intersport, 379,95 kn; uteg za ruke, Hervis, 119 kn; tenisice Graceland, Deichmann, 199 kn

 

Djevojke u najboljoj formi birat će i odjeću koja će najbolje pokazati njihove rezultate. Top i tajice ¾ duljine istaknut će figuru te također osigurati nesmetano vježbanje. A da sve ne bi bilo preobično, sa sobom uzmite bočicu za vodu s presijavajućim metalik efektom.

Top Reebok, Intersport, 199,95 kn; tajice Benger, Hervis, 170 kn; bočica, Oysho, 119,90 kn; tenisice Nike, Tomas Sport, 839 kn

 

Ovako dobro pripremljeni zasigurno ćete postići i željene rezultate, jer kad jednom uložite u opremu sigurno nećete tako lako odustati. Sretno!

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Sako kao modna konstanta

STYLISH NA SKIJAŠKOJ STAZI

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići