Après ski? Très chic

by Saša Joka

Sezona siječanjskih rasprodaja u trgovinama City Centera one idealan je trenutak za kupovinu zimske opreme koja vam je potrebna za odlazak na još jedno uzbudljivo skijanje – od pancerica do skija.

No svi znamo da je najzabavniji dio snježnih radosti upravo onaj nakon silaska s pista, kad kreću après ski zabave po barovima, restoranima i apartmanima!

Uz fantastične popuste na sve zimske kolekcije, odabir savršenih trendi komada nikad nije bio lakši za maksimalno chic outfite u kojima ćete se zabavljati sa stilom do kasno u hladnu snježnu noć!

I zimska kraljica može biti crna kraljica – minimalistički komadi s daškom futurističkog dizajna pretvorit će vas u pravu frajericu odjevenu od glave do pete u crnu (ne)boju, baš kao da ste izašli iz nekog snježnog Matrixa.

jakna Bershka, 15,99 €; rukavice H&M, 3,99 €; torba Mango, 35,99 €; haljina Stradivarius, 12,99 €; naočale New Yorker, 2,99 €; čizme Zara, 19,99 €

Jarke su boje nezaobilazne na snježnim pistama baš kao i na super trendi komadima inspiriranima sportskim stilom – od statement parke do šarenih tenisica miksajte svoj novi look s odvažnim kolorističkim akcentima.

kapa H&M, 3,99 €; hlače Bershka, 12,99 €; kaput Desigual, 124,50 €; vesta H&M, 13,99 €; naočale Mango, 24 €; tenisice Desigual, 24,50 €

Akcenti od umjetnog krzna pretvaraju svaku kombinaciju u savršeni zimski outfit – svojom mekom čupavom teksturom i klasičnoj trenirci od pamuka i pletenoj vunenoj vesti dat će touch neodoljive chic elegancije.

vesta H&M, 15,99 €; torba Desigual, 39,97 €; hlače New Yorker, 4,99 €; kapa Bershka, 3,99 €; prsluk Mango, 45,99 €; čizme Stradivarius, 15,99 €

Nema skijanja bez toplih vunenih komada, a za besprijekorno elegantne dame rješenje je u slojevitim kombinacijama od tankog pletiva – savršeno će naglasiti vašu siluetu štiteći vas pritom i od najvećih hladnoća.

kimono Zara, 17,99 €; čizme H&M, 17,99 €; haljina Stradivarius, 12,99 €; pleteni prsluk Massimo Dutti, 32,95 €; balaklava New Yorker, 7,99 €; torba Aldo, 41,40 €

 

Foto: press H&M, Canva

Après ski: Dječja moda na skijalištima

Après ski: moda inspirirana skijaškom odjećom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići