Atraktivan plise

Izrazito privlačne suknje, koje nas već nekoliko sezona očekuju u najnovijim kolekcijama, opet su u fokusu

Neodoljivoj plisiranoj teksturi dizajneri, ali ni fashionistice jednostavno ne mogu odoljeti. Stoga, ako još uvijek nemate plisiranu suknju, odaberite jedan od aktualnih modela koji će odisati neupitnom ženstvenošću. Posljednji krik mode je pepita uzorak i to nepravilan, odnosno onaj koji se sastoji od većih i manjih elemenata te na tkanini tvori izrazito zanimljiv efekt.

H&M, 299 kn

Koža, bilo umjetna ili prava, i dalje je velik hit pa neka vaš omiljeni komad, osim jakne, bude i stylish plisirana suknja, uz koju ćete uvijek imati adut kad ste u modnoj dilemi.

 

Zara, 299,90 kn

Suvremene metalik tkanine također su must-have što se plisiranih suknji tiče. U modelu poput ovog, svaki put kad ga odjenete, izgledat ćete totalno fashion.

Marella, 1346 kn

Klasičniji i neutralniji komad dolazi u vječnoj sivoj nijansi koju ćete moći kombinirati uz pregršt trendi elemenata i uklopiti ga u sasvim različite outfite, od sakoa i košulje za poslovni stil preko kožnjaka pa sve do pernate jakne i tenisica.

Mango, 349,90 kn

Crna suknja komad je koji bi svaka žena trebala imati u ormaru, naročito ako je prema traženom modnom diktatu plisirane teksture. A pokazat će se kao dobra investicija, jer ćete je moći nositi od jutra do večeri.

New Yorker, 159 kn

Za sve romantičarke, tu je transparentna suknja cvjetnog dezena i to u atraktivnoj crno-crvenoj kombinaciji, koja joj daje i značajnu dozu seksepila.

Orsay, 249,90 kn

Vatrena crvena nijansa kao stvorena je za žene koje vole privlačiti pozornost svojim modnim umijećem i ženstvenim outfitima.

Joseph Janard, Peek & Cloppenburg, 899 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Novi napeti krimići

Bijela klasika na tri načina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići