Aura mirisne mekoće

"Sreća je način postojanja“, Coco Chanel

Nakon što je Chanel 2002. godine predstavio Chance, cvjetni miris u okrugloj bočici, njegovo već kultno ime doživjelo je četiri izdanja, a sada je predstavljeno novo, najnježnije među njima. Chance Eau Tendre eau de parfum, čiji je kreator Olivier Polge, reinterpretira cvjetno-voćni potpis.

Ova intenzivnija i obuhvatnija varijanta donosi osjećaj beskrajne nježnosti. Naime, njena kompozicija, ženstvenija no ikad prije, naglašava cvjetno srce egzotičnog jasmina, obogaćenog esencijom ruže, a ovijaju ih note bijelog mošusa i pamuka, dok im djelić oštrine daju grejp i dunja. Novost je i čep na bočici zlatnog vrata, koji je sada srebrnaste nijanse u obliku kocke za igranje.

Kao što je i sama Gabrielle vjerovala u svoju sretnu zvijezdu te se nasmiješila sreći koja joj je uzvratila osmijehom, tako kuća Chanel još i danas vjeruje kako sreća ne ovisi o slučaju, već je ona stanje duha, odnosno izbor koji treba donijeti. Chance kao mirisni izraz te filozofije dostupan je u četiri verzije koje, iako različite, ujedinjuje isti radostan i vedar duh, ali i jasmin, kao specifičan potpis svih Chance interpretacija.

Tako Chance linija predlaže ženama da svakodnevno nose mirise, kao nešto što im donosi sreću. Izvorni miris osim jasmina usklađuje kontrast između ružičastog papra, agruma i drvenaste baze s chypre pačulijem. Chance Eau Fraîche sadrži pikantan naglasak cedrata, a na koži ostavlja elegantan drvenasti trag.

Sasvim nježan je pak Chance Eau Tendre, sa svojim kremastim, mošusnim notama kojima tek dašak oštrine daje blagi voćni miks dunje i grejpa. Poput eksplozije energije na koži djeluje Chance Eau Vive, koji se sastoji od grejpa, crvene naranče, cedra i irisa, uz naravno nezaobilazni jasmin. Odaberite svoju priliku i uživajte u svakom novom danu!

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Müller, 50 ml 766,90 kn; 100 ml 1053,90 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Intenzivna varijanta kultnog mirisa

Mat vs. sjajno

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići