Intenzivna varijanta kultnog mirisa

Neodoljiva YSL mirisna linija Black Opium dobila je novi parfem – Black Opium Eau de Parfum Intense

Osim mirisa novih odvažnih nota, tu je i nova upečatljiva bočica koja sada dolazi u intenzivnoj plavoj nijansi.

Ovu inovativnu interpretaciju noći u varijanti parfema potpisuju Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp, koji su inspiraciju pronašli u esenciji plavog apsinta. Naime, piće s aromom pelina i aromatičnog bilja u kombinaciji s anisom i slatkastim plavim boysenberryjem čine gornje note, dok se u srcu mirisa krije apsolut jasmina sambaca i narančin cvijet. Kultna nota kave i dalje je baza mirisa, a pridružuju joj se akordi sladića, sandalovine i vanilije koji čine donje note.

Tako je novo poglavlje priče o Black Opiumu, odnosno nova avantura popraćena zanimljivim mirisom kave i neuobičajenim sastojcima koji imaju magnetsku privlačnost.

“Željeli smo pretočiti trenutak ushita i žudnje u miris koji će nam u trenu oduzeti dah, opčarati nas i preplaviti čistim emocijama! Krase ga gotovo opipljiv intenzitet, nevjerojatna vibrantnost i opasno zavodljiva tekstura, čineći ga neponovljivim. Snažan val orijentalnih nota sjemenki anisa iznenađuje nas energičnošću, spoj apsinta i plavog boysenberryja dovodi uzbuđenje do vrhunca, a kremasta baza vanilije ostavlja beskrajan mirisni trag na koži“, kažu tvorci parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc, tvorci parfema Black Opium.

Zoë Kravitz, ambasadorica mirisa, zaštitno je lice i novog parfema Black Opium Eau de Parfum Intense. Kampanju u kojoj se pojavljuje i Presley Gerber, sin Cindy Crawford, snimio je Jonas Lindstroem, dok promotivnu kampanju za tisak potpisuje Tyrone Lebon.
YSL Black Opium Eau de Parfum Intense, Müller, 30 ml – 459,90 kn; 50 ml – 709,90 kn; 90 ml – 918,90 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Mat vs. sjajno

Medena njega kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići