Mat vs. sjajno

"Kakav god odnos žene imaju sa svojom šminkom, svaka želi savršen, besprijekoran ten kakav im osigurava upravo tekući puder.“ Peter Philips

Iz Diorove beauty radionice stigle su nove poslastice i to u formi tekućih pudera pod nazivom Dior Forever. Nova tekstura zanimljiva je iz više razloga. Prvi je taj što nam za nju iz Diora jamče postojanost na licu i do 24 sata, a drugi, nimalo manje važan, što ovaj tekući puder dolazi u dvije varijante. Tako možete birati želite li sjajni ili mat finiš! Mat verzija, odnosno Dior Forever Skin Matte vašem će tenu dati neodoljiv baršunast i matirani izgled i to bez zatezanja i isušivanja kože, dok će Dior Forever Skin Glow licu podariti sjajan i blistav look, uz hidrataciju i osjećaj ugode na kože.

“Zauvijek smo ušli u novu eru tekstura pudera. Žene, koje su danas sve više eksperti za makeup, mogu se igrati efektima tekućih pudera na isti način na koji se instinktivno igraju ruževima“, kaže Peter Philips, Diorov kreativni i image makeup direktor.

I mat i sjajne verzije pudera bit će dostupne u čak 67 nijansi za svaki ton kože, no kod nas u parfumerijama moći ćete pronaći 18 vrsta od svake teksture, čije je prekrivanje srednje do potpuno.

Što se pak same formule ovih tekućih pudera tiče, ona je dugotrajna i vrlo postojana. Licu daje ujednačen ten i besprijekoran dojam, a ono što je također odlično, smanjuje vidljivost proširenih pora. Trenutačno naglašava ljepotu kože, a što ga više koristite, poboljšava njenu kvalitetu zahvaljujući precizno biranim sastojcima za njegu. Stoga je ovaj tekući puder idealan proizvod koji predstavlja savršen dekorativan, ali i preparativan proizvod u smislu njege kože.
Voljet ćete svoju kožu u Dioru. Zauvijek.

 

Tekući puderi Dior Forever Skin Matte i Dior Forever Skin Glow, Douglas, 399 kn

Foto: Dior press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljivi trokutići

Zavodljiv kućni look

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići