Azija kao neiscrpna inspiracija

"Ne možete živjeti s ograničenim pogledom na svijet. To guši.“ Gabrielle Chanel

Lucia Pica, globalna kreativna dizajnerica Chanel makeupa, opet je krenula u istraživanje kako bi osmislila originalnu makeup kolekciju za proljeće i ljeto 2019. Naime, Lucia je svoja putovanja učinila središtem kreativnosti za Chanel, a njezini godišnji fotografski izleti dragocjeni su izvor inspiracije. Najprije je bila usmjerena na njoj omiljene panorame, a sada se pak okrenula ljepotama svakodnevnog.

Osvjetljivač u stiku, Chanel Baume Essentiel, Müller, 353,90 kn

Njen fotografsko-istraživački boravak u Japanu i Južnoj Koreji rezultirao je novom definicijom ljepote, nadahnutom spektakularnim svjetlosnim efektima. Tako su kolekciju Vision D’Asie: L’Art du Détail inspirirali detalji svakodnevnog života, poput svjetlucanja ribljih ljuskica na tržnici u Tokiju, splet žica iznad uličica u Seulu, ali i mnogi drugi predmeti koji su cijeloj liniji udahnuli specifično bogatstvo nijansi. Profinjenost i dubina izraženi su zahvaljujući naglasku na svjetlo i svjetlosnu arhitekturu, koju Lucia Pica tako vješto gradi.

Sjenilo za oči, Chanel Ombre Premiere Satin Bronze, 269,90 kn

“Nisam željela samo dokumentirati. Istraživali smo stvarni život, hvatali prolazne boje i teksture, a zatim ih uvećavali u nešto dragocjeno“, objašnjava Lucia.

Lak za nokte, Chanel Le Vernis, Müller, 209,90 kn

Dakle, Vision D’Asie: L’art Du Détail suptilna je kolekcija puna svjetlosti koja inspiraciju crpi iz fotografskog čina koji omogućuje da se uhvate detalji i oplemene njihove teksture i boje zahvaljujući svjetlu. “Nanošenje makeupa donekle je slično zumiranju i odzumiravanju u fotografiji. Približavam se pri nanošenju, povlačim unatrag, zatim u nastavku ponovo zumiram. Uslojavanje svjetla i boje rezultat čine spektakularnijim“, tvrdi Lucia. Spajajući nježnu i blistavu kožu s primamljivim nijansama, modernim patinama i uzbudljivim metalik odsjajima, ovaj sofisticirani makeup nosi pečat jednostavne elegancije današnjeg Dalekog istoka.

Ruž za usne, Chanel Rouge Allure Velvet, Müller, 286,90 kn

Tako je Lucia Pica kreirala prigušenu i meku paletu, blistavu, sedefastu, mat, kremastu…

Novi, prozirni Baume Essentiel kožu čini svježom zahvaljujući svijetlom i sjajnom efektu i detaljima biserne blistavosti koji definiraju konture, a pritom ne otežavaju crte lica.
Kremasta, metalik tekstura sjenila Ombre Première Crème Patine Bronze zapanjujuća je sama po sebi, ali isto tako može poslužiti kao transverzalna nijansa koja se nosi ispod palete sjenila Les 9 Ombres čime pojačava njihove nijanse. Tako naglašene oči u suprotnosti su sa snažnim tonovima i završnim rezultatom Rouge Allure Velvet i Rouge Allure Liquid Powder boja za usne, kao i s provokativnim nijansama Le Vernis lakova.

Tekući mat puder za usne, Chanel Rouge Allure Liquid Powder, Müller, 286,90 kn

“Sviđa mi se ideja da je makeup jednako nepredvidiv kao i žena koja ga nosi. Nikad ne pokušavam žene ograničiti na konvencije ili obrasce savršenstva“, kaže Lucia.

Paleta sjenila, Chanel Les 9 Ombres, Müller, 674,90 kn

Lak za nokte, Chanel Le Vernis Neon, Müller, 209,90 kn

Tekući mat puder za usne, Chanel Rouge Allure Liquid Powder, Müller, 286,90 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Još jedna strana ljubavi

Novo izdanje kultne kreme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići