Novo izdanje kultne kreme

Ultra Facial Cream, krema za lice koja je netom nakon lansiranja 2006. godine postala legenda, ujedno je i Kiehl'sov najprodavaniji proizvod

Njena nevjerojatna hidratantna svojstva koži lica pružaju potrebnu njegu i obnovu uz trajan osjećaj ugode, dok je nemasna tekstura idealna za svakodnevnu upotrebu. Sada je pak Kiehl’s predstavio novu, ultra čistu varijantu kultne kreme. Njena formulacija bez parabena, karbamida i trietanolamina osigurava još bolju hidrataciju. Naime, već nakon prvog nanošenja koža lica je 2,3 puta hidratiziranija, pa čak i ona izrazito suha područja. A najbolje od svega jest to što ova iznimna krema savršeno hidratizira sve tipove kože.


“Preformuliranje proizvoda koji obožavaju Kiehl’sovi kupci širom svijeta predstavlja nam jednu od najtežih stvari. Pritom je uistinu pravi izazov parirati očekivanjima kupaca koja je ispunio već postojeći proizvod. Za postizanje jednakih rezultata u pogledu teksture, nanošenja, osjetilnog iskustva i učinka trebalo nam je više od pet godina i 114 formulacija”, rekla je Roberta Weiss, voditeljica Kiehl’s ovog Odjela za proizvodne inovacije.

Stoga, ne preostaje nam ništa drugo nego isprobati ovaj kultni proizvod u novom još legendarnijem izdanju i uživati u njegovim blagodatima za našu kožu.

Krema za lice, Ultra Facial Cream 50 ml, Kiehl’s, 190 kn

Foto: Kiehl’s press

INSPIRIRAJTE SE

Intenzivna varijanta kultnog mirisa

Medena njega kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići