Back to highschool

Vodič za stylish tinejdžere

Možda jesu dovoljno veliki da samostalno obave manji shopping, ali kad je veliko opremanje u pitanju, pratnja roditelja i dalje je poželjna. Posebno kad se pripremate za povratak u školske klupe koji zahtijeva određeno promišljanje o odjevnim komadima. Ne samo o njihovoj primjerenosti nošenja u školu nego i u odabiru materijala i kvaliteti. Tu su ipak roditelji veći znalci, iako će tinejdžeri često reći kako nemaju pojma o modi. Srećom, ponuda omiljenih trgovina obiluje genijalnim izborom koji će zadovoljiti baš svaki kriterij.

Boje, uzorci i zanimljivi krojevi apsolutan su modni prioritet za većinu djevojaka. Zato će za back to school outfit odabrati baš takve komade. Wide leg traperice kao jedan od još uvijek vodećih trendova bit će pun pogodak u kojem god izdanju dolazile, a toplo pletivo u intenzivnoj boji bit će savršen kompromis između funkcionalnosti kojoj teže roditelji i aktualnih trendova kojima djevojke teže. Po pitanju tenisica nema dvojbe, kožnati modeli koje će moći nositi i na kiši idealan su odabir, pogotovo ako dolaze u cool modelu koji će ih izdvajati iz mase.

Pulover, Zara, 139,90 kn (18,57 €); ruksak, Aldo, 580 kn (76,98 €); traperice, H&M, 188,29 kn (24,99 €); termos boca Delimano, Top Shop, 89,95 kn (11,94 €); bilježnica, Tisak media, 28,99 kn (3,85 €); tenisice adidas, Buzz, 679,20 kn (112,68 €)

Iako možda nisu u tolikoj mjeri fokusirani na trendove, dečki itekako znaju što žele od odjeće. Prije svega težit će udobnosti i praktičnosti kombinacije. To nipošto ne znači da im vizualno nije bitno. Dapače, neutralne boje, osobito crna, njihova je najsigurnija opcija. Zato će tamne hlače i bež košulja biti njihov prvi odabir za malo formalniju kombinaciju. Naravno, bez obzira na to gdje išli i što radili, teško da će bilo koja obuća s trona njihovih favorita maknuti klasične tenisice. A kad je školski ruksak u pitanju, najvažnije je da u njega stane sve što im treba i da se slaže s većinom njihove garderobe.

Boca za vodu Nes, Top Shop, 71,94 kn (9,55 €); pametni sat Apple, iStyle, 2999 kn (398,04 €); tenisice adidas, Mass, 389 kn (51,63 €); hlače, Mango, 139,90 kn (18,57 €); košulja, H&M, 135,55 kn (17,99 €); ruksak Target, Intersport, 194,96 kn (25,88 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Savršeni outfiti za nove školske pobjede

Počele su pripreme za školu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići