Baš sve što školarcima može zatrebati

Čeka vas u City Centeru one East, West i Split

Još nas jako malo dijeli od odzvanjanja prvog ovogodišnjeg školskog zvona. Zato je zadnji trenutak da pribavite baš sve što će djeci biti potrebno u novoj školskoj avanturi. Jer koliko god mi bili sigurni u to da smo pripremili i najmanju sitnicu, djeca se uvijek sjete kako im je potrebno još nešto. I to najčešće pred spavanje kad, ma koliko god htjeli, ništa ne možete poduzeti. Stoga, opskrbite se i dodatnim priborom, jer tko zna što nas sve čeka u novoj školskoj godini. Ne zaboravite da sve do 12. rujna u omiljenom shopping centru nakon shoppinga možete preuzeti i odlične poklone, a više o svemu saznajte na City Center one EastCity Center one West i City Center one Split.

Školska torba i ruksak osnova su opreme za početak nastave. Međutim, ako niste još nabavili idealan model za svoju djevojčicu, ružičasta boja ili pak print neodoljivog jednoroga bit će pun pogodak. Naravno, tu su i pernice, manje i prazne inačice za velike cure bit će najbolji izbor, ali za malene nema bolje opcije od one preklopne koja dolazi sa svim priborom koji joj je potreban. No to ne znači da joj rezerva neće biti potrebna. Rezervno šiljilo, bilježnica, kemijska ili pak tehnička olovka uvijek moraju biti pri ruci.

Puna pernica Minnie Mouse, Baby Center, 79,99 kn; školska torba Oxybag, Müller, 590 kn; kemijska olovka, Müller, 7,90 kn; pisanka A, Baby Center, 4,99 kn; vrećica za tjelesni, INTERSPAR, 24,99 kn     

Šiljilo, INTERSPAR, 6,99 kn; marker, INTERSPAR, 9,99 kn; ruksak Puma, CCC, 159 kn; pernica, INTERSPAR, 29,99 kn; bilježnica, INTERSPAR, 12,99 kn; šestar, Müller, 25,90 kn

Isto će vrijediti i za velike i male dječake koji će, jednako kao i djevojčice, nerijetko izgubiti sitniji pribor ili pak zaboraviti napomenuti kako je neki od njih pri kraju. Pa će dodatan paket tempera ili vodenih bojica, bojica i šestara biti apsolutno nužan kroz čitavu godinu. No ne bi bilo loše u rezervi držati i vrećicu za tjelesni, jer svaki roditelj zna kako se nezgode sa stvarima događaju, a ovaj komad je obično prvi koji nastrada. Ipak, ne zaboravite i na pustolovni duh koji sva djeca gaje i osigurajte im da uz pomoć globusa ili karte svijeta imaju baš svaku zemlju gotovo na dlanu.

Bojice, Baby Center, 18,99 kn; školska torba, Baby Center, 509,99 kn; tempere, Baby Center, 21,99 kn; pisanka B, Baby Center, 4,99 kn; vrećica za tjelesni, INTERSPAR, 24,99 kn       

Globus, Baby Center, 199,99 kn; kemijska olovka, INTERSPAR, 7,99 kn; ruksak Puma, CCC, 229 kn; pernica, INTERSPAR, 29,99 kn; bilježnica, INTERSPAR, 9,99 kn; šestar, INTERSPAR, 16,99 kn

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Pripremite se za nove avanture

Stilski povratak u školu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići