Stilski povratak u školu

Veliki osnovnoškolci pravi su modni znalci

Možda im je prije odlazak na nastavu bio napor, ali posljednjih školskih godina situacija se promijenila. Pa sad i oni s nestrpljenjem iščekuju povratak u školske klupe i svakodnevne susrete s prijateljima. Iako su pred njima važne obveze, učenja i ispiti, trenutačno im je najbitniji back to school outfit u kojem će zablistati. Trendovi, stil, ali i udobnost njihove su niti vodilje, a mi vam u nastavku donosimo prijedloge koje bi i oni odobrili. Ne zaboravite da sve do 12. rujna u svome omiljenom shopping centru nakon shoppinga možete preuzeti i odlične poklone, a više o svemu saznajte na City Center one East, City Center one West i City Center one Split.

Nijanse ružičaste apsolutni su hit posljednjih nekoliko mjeseci i njihova će se vladavina nastaviti i u prvim jesenskim mjesecima. Zato će sportski ruksak u ovim tonovima biti pravi izbor za vašu tinejdžericu. Kad su odjevni komadi u pitanju, s trapericama mom kroja nemoguće je pogriješiti. Spajaju se s baš svakim gornjim dijelom, a posebno neodoljivo izgledaju u paru s topom koji im daje stilski kontrast. I, naravno, tenisicama za koje će pronaći mjesto u baš svakom outfitu.

Kemijska olovka, Müller, 7,90 kn; bilježnica, INTERSPAR, 11,99 kn; pernica, Müller, 21,90 kn; top, H&M, 79,90 kn; ruksak, United Colors of Benetton, 159 kn; traperice, H&M, 189 kn; tenisice Nike, Buzz, 479 kn

Karirani i gingham uzorci nepogrešiv su jesenski izbor za vašeg teen frajera. Isto kao i njegov tata, u casual situacijama koje zahtijevaju dotjeraniji look posegnut će za košuljom u jednom od ova dva uzorka i spojiti ju s trapericama. Za cool dojam nosit će ju raskopčanu uz T-shirt s printom i vječne bijele tenisice. A kad su ruksak i pernica u pitanju, nepogrešiva crna bit će njegov prvi, drugi, ali i peti izbor, zar ne?

Paket olovaka, INTERSPAR, 12,99 kn; gumica, Müller, 23,90 kn; Pernice s priborom, INTERSPAR, 169,99 kn; košulja, United Colors of Benetton, 179 kn; traperice, H&M, 179 kn; tenisice Nike, Buzz, 311,40 kn; ruksak Sprayground, The Athlete’s Foot, 989 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Pripremite se za nove avanture

Knjige koje će vas napuniti energijom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići