Beauty favoriti

Vrijeme je za dodatnu njegu

Kada police parfumerija poprime boje jeseni, znamo da je vrijeme za nadopunu naše kozmetičke torbice. Predstavljamo vam naše beauty favorite koje trebate imati u svojoj kupaonici.

Preparativna kozmetika ove je sezone prepuna njegujućih sastojaka, revitalizira kožu i divno miriše. Suočeni s novim poslovnim i privatnim obavezama, osjećamo se umorno i iscrpljeno, a umorno djeluje i naša koža. Podočnjaci, natečenost i ten bez sjaja neki su od prizora koji nas mogu dočekati pri pogledu u ogledalo. Popularnost preparativne kozmetike i elaboriranih rutina njege vidljiva je već i na prvi pogled u kupaonski ormarić vas ili vaše prijateljice jer, vrlo vjerojatno, nikada niste imali toliko seruma, krema i maski na izbor.

Da biste se ove jeseni zaljubili u svoju kožu, za vas smo pripremili neke od proizvoda koje trebate imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Njegujuća krema za ruke i lagani cvjetni parfem podarit će vam dozu zaigranosti, kako ne biste zaboravili na ljeto iza vas, a ipak spremni dočekali prve kiše i nešto niže temperature.

Mandis Pharm, L’erbolario, 22,18 € (167,12 kn)

 

L’occitane 19,80 € (149,18 kn)

Dekorativna kozmetika uvijek je u fokusu nakon vrućih ljetnih dana. Jesen je pravo vrijeme da se vratimo standardnoj beauty rutini koja uključuje favorite iz dekorativne linije kozmetike, ali i neke novitete koji će nas tijekom rujna očekivati na policama drogerija, parfumerija i na stranicama web shopova.

Investirajte u dobar puder, onaj koji je lagan, ali dugotrajan! Bit će savršena alternativa vašoj najučinkovitijoj podlozi. Njegov finiš savršen je za ležerne prilike ili kad god vaš ten treba malo zagladiti i ujednačiti. Ruževi su neizostavan dio svake kozmetičke torbice, a mi vam predlažemo da se ove sezone odlučite za crvene nijanse i zagasite jesenske tonove. Uskladite ruž s lakom za nokte i ne zaboravite koristiti maskaru kao kraljicu svakog make-upa. Čak i ako niste beauty ovisnica, proizvodi koje smo izdvojili za vas klasika su koju trebate imati.

Farmacia, Vichy, 28,62 € (215,64 kn)

Dm, L’oreal Paris, 11,93 € (89,89 kn)

Douglas, Lancome, 36,79 € (277,19 kn)

Zara, 7,95 € (59,90 kn)

Zara, 5,95 € (44,83 kn)

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Blokecore – novi trend koji spaja nespojivo

Njegujte preplanulu put

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići