Vjesnik novog poglavlja

U parfumerije je stigao novi parfem CK EVERYONE, najavljen kao odvažan miris za svaku generaciju

Možda upravo zato što je inspiriran autentičnim ljudima mladog duha, koji su neopterećeni strogim normama, CK EVERYONE namijenjen je ženama, ali i muškarcima. Odnosno, svima onima naglašene individualnosti, koji uživaju u slobodi izražavanja.

Tvorac izvornog CK ONE i majstor za parfeme Alberto Morillas tako je sada kreirao unisex parfem koristeći 79 posto prirodnih sastojaka. Čini ga savršen spoj čiste svježine, slatke putenosti i izazovnosti.

Ekološki osviješten veganski miris citrusnog karaktera obogaćen je organskim eteričnim uljem naranče, akordom plavog čaja i bazom od cedrovine. U skladu s time, originalna bočica modernog dizajna i ambalaža mirisa CK EVERYONE načinjeni su od recikliranog materijala.

Inovativni flakon istodobno je ukrašen prepoznatljivom elastičnom trakom, koja je svojevrsni simbol donjeg rublja Calvin Klein. Na taj su način ujedno ujedinjene dvije ikone.

Kampanja koju predvode svestrani modeli, umjetnici, glazbenici i kreativci redefinira granice, predstavljajući njihova mnogobrojna lica uz slogan – ja sam jedan, ali sam mnogo toga. I volim svakog sebe. Krasi je nadarena skupina modernih i svestranih osobenjaka kao što su glazbenica Eliot Sumner, model Cara Taylor, skejter i fotograf Evan Mock, izvođačica MLMA, model Parker Van Noord i reper Priddy the Opp.

Foto: CK press

INSPIRIRAJTE SE

Intenzivna mirisna verzija

Nova mirisna kampanja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići